acgur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Oyunu oynayan arkadaşlar ui'lerini nasıl düzenledikleri konusundaki tecrübelerini ve tavsiyelerini bu başlık altında bizlere iletebilirlerse çok sevinirim. Hangi programları kullanıyorsunuz? Bu programların hangi özelliklerini gerekli/gereksiz buluyorsunuz? Bu gibi soruların cevaplarına sahip arkadaşların mesajlarını bekliyorum. Sanırım hepimiz için odukça fayadalı olacaktır. Bir de isteyenler birer screenshot koyarlarsa daha da güzel olabilir. Ayrıca yeterince kaynak oluştuğunda bu konunun sticky yapılmasını moderatör arkadaşlara öneriyorum. Saygılar...[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... [Bu mesaj acgur tarafından 06 Aralık 2004 03:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 şunu da eleman yeni yapmış: http://en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=22078&p=1#post22078[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 baktım yaramaz adam akıllı bar yok bana sistemı kasmayan bir ui lazımkı bu gpsymı ne gayet güzel bana sadece ext bar lazım quest lvl gösterse ne olur göstermese ne olur elbet yapıcam cosmos demeyin sistemi cok kastırıyor cok zımbırtısı var ve bug dolu[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 böyle bir şey de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar