Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi televizyonu seçmeli?

McsPeyn

Öne çıkan mesajlar

said:
Selamon, 06 Aralık 2004 00:19 tarihinde demiş ki:
said:
forgiver1, 05 Aralık 2004 16:27 tarihinde demiş ki:insan turk malı olduğu için kıllanmıyor değil

İşte bizi bu mantık bitirdi. Ne olmuş arkadaşım Türk Malı'ysa. Dünyanın neredeyse herülkesine beyaz eşya, giysi, gıda ürünü v.s satıyoruz. Ve sattığımız ülkeler arasında Avrupa ülkeleri de var. Üstelik otomobil ihracatında da ilk sıralardayız.

Neyine güvenmiyorsun Türk Malı'nın.

Son olarak da M. Kemal Atatürk'ün "iktisad-ı milliye" sini de bir yerlerden bul oku derim.

o zaman sende bir türk malı al ve uzun süre bozulmadan kullanmayı dene derim
vestel ve arçelikten ne aldıysak 2-3 sene sonunda bozuldu
istediği kadar reklam yapsınlar istediği kadar ihracat yapsınlar, istediği kadar yeni teknolojiler üretsinler, ben param olduğu sürede bu markalardan hiçbirşey ama hiçbirşey almam
paramı sokağa atmayı sevmiyorum çünkü, adamlar beni vakti zamanında kazıklamış kalitesiz mal satmış, üretirken ucuza kaçıp kötü bir ürün üretmiş ve bunu kaliteli bir ürün gibi bana satmış ben kıllanmıyomda kim kıllansın.
bknz: rusyadan deri ürünleri almak için gelenleri kazıklayan türk zihniyeti modeli
bknz: her bir woga M. Kemal Atatürk'ü karıştırmayı başarabildiğini sanan türk insanı zihniyeti
ya kardeşim adamlar dandik şey yapiyo ben niye aliyom kerizmiyim ben ayrıca bu olayı M. Kemal Atatürk'ün bilmem ne kitabı ile ne alakası, orda şumu yazıyo M. Kemal Atatürk ne kadar dandik olursa olsun, firmanın sahibi sizi keriz yerine koysun ama siz ginede gidip türk malı alınmı diyo
lütfen M. Kemal Atatürk üzerinden siayset yapmaya kalkma, haddini bil
ha ben hiç türk malı almammı alırım; ama zaman geçmesi lazım, güvenmem için koşulların oluşması lazım
@selamon: lütfen M. Kemal Atatürk üzerinden siyaset yapma
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...