kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Oyunu yükledim ama efektler çıkmıyor sadece müzik çıkıyor oyunda deliricem ya cafe ye gidiyorum mis gibi seside var müziğide anlayamadım bir durum var lütfen yardım edin..[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Up be canım kardeşim bir Allah'ın kulu yardım etmemiş yahu ![hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Kopya Cd aldın büyük bir ihtimalle değilmi (zaten türkiyede online olmadığı sürece orjinal oyun alan adam fazla yok) Başka bir yerden al. Bilgisayarından olduğunu zannetmiyorum[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar