Manticore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 az önce geliyorum özel okul sınavından,çok zordu ama yinede orta geçti:).[hline]It Is A Good Day To Die
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ya ben 82 net fılan yapmıstım anadolu lıselerı sınavında ::) ama bı boka gırememıstım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize RadioMania
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Hadi hayırlısı bakalım İnsallah istedigin gibi gecmiştir.[hline]*arkanda*
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 afferım ogluma[hline]POPÇULAR DIŞARI !!
smerten Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 hade bakalım inşallah herkesinki iyi geçmiştir...[hline]Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield.
Craven Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 işallah diğeride iyi geçer.ha gayret bakalım azmin elinden kurtulmaz hiçbişey merak etme[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle
Manticore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 yanıtlarını ntv de gösterdiler fakat ben kaçırdım.sitede var diyorlar bulamadım bulabilirseniz linkini verebilirmisiniz.[hline]It Is A Good Day To Die
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 bugun mu girdin? dersaneni ara onlarda vardir cevaplari benim dersaenin muduresi aramisti beni kontrol etmem icin en yuksek sinifta olunca her turlu kiyagi yapiyolardi :)[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin...
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Varsa Varsa Burda dır gecen sene ilk acıklayan lardan biri idi.[hline]*arkanda*
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 hadı hayırlısı bakalım[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Manticore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 internet buldum cevapları ve kontrol ettim,75 net yapmışım özel okullarda....[hline]It Is A Good Day To Die [Bu mesaj Manticore tarafından 01 June 2003 16:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Guzel,tebrikler. Ozel okul mu dusunuyosun? Anadolu lisesi mi?[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var
Öne çıkan mesajlar