Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ağ bağlantısında birden bire yavaşlama oldu. Sebebi ne olabilir? virüs vs girmesine imkan yok nerdeyse.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Vrüs + Switch + Ethernet olabilir.. İstersen switchi bi kapa 5 dk sonra tekrar aç..[signature][hline]Rap yaparkende günahamı girdim!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ağ bağlantısı derken neyi kastetiyorsun.Ağdaki bilgisayarlar arasındaki dosya alıp verme hızınımı?yoksa internet hızını mı?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 switch lerin elektrik kablosunu çıkardım geri taktım düzeldi sorun sağolun.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar