Invulon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 eh abartmıslar acıkcası artik filmi neden yaptıklarını anlamıyorum gören varsa benle aynı tepkiyi vermisdir ne öle uçuyo superman gibi adam ya hani zipla hopla falan anlarımda ucma nedir? yetmiyormus gibi ne blim 20 ajan bizimkinin peşinde hepsini tepeliyor e bu filmi gidipde özel efektler disinda izlemenin ne mantıgı kaldı ne konu kalmıs ne mantık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Ya Türk Fİlmlerini izliyosun ama tek başına cüneyt arkın kale fethederken mantık yokta bunda mı war alemsiniz ya[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 cüneyt arkın 3 sn ucuyordu bununki biraz daha uzun ;) ayrıca kim o filimlere mantıklı dediki ben hatırlamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 genele konuşiim dedim ben bi kızma invulon ya Matrix bu ya istediğini yapar herif aştı artık olayı[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 yok canım ne kızıcam ben mutluyum :p kız arkadaşım bile kızdıramadı bugun bi filmmi kizdiricak sadece abartmaya yeni boyut getirmisler bi olayın zevki kalmicak ileride o kadar heveslendiriyolar boyle hayal kırılıgına ugruyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 14 Şubatın kutlu olsun bu arada invulon arada sıkıştıriim :)[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Matrix in olayı o zaten, adamın aşmış olduğunu belirtmek. Merak etmeyin, istedikleri kadar abartsınlar, gene zorluklar gelicek Neo'nun başına[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Bakalım bende merak ediyorum filmi, tek ümidim tamamiyle bilim kurgu temasından sıyrılıp iyice miroğlu tiriplerine girmesi. Ama olmaz herhalde o kadar.. kesin olur içinde bi iki kurgusal güzellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 yannız şöyle bi fark var.Matrixde adam sanal dünyada herşyin mümkün olduğu bi dünyada yapıyo uçuışları cün. ark. ise gerçek dünyada[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar