SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Gemlik zeytini verir her sene. 1 az 1 çoktan ziyade, yıl içinde hava durumu nasıl gittiyse ona bakıyor. Bu yıl süper tomurcuk vardı, 2 hafta önce bi dolu yağdı çoğu gg. 5 senedir adam gibi zeytin yok gibi. Arada 1 yıl süper yağlık çıktı, sıktıkça yağ salıyordu öyle bi zeytindi. Yani duruma göre değişiyor. Ama her sene alınır burda.
chrome Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Organik ebesinin nikahi gibi zormus lan. Ama bir sey de ogrenmis oldum boylece. Organik olmayan sey de jelibon anasini satiyim. O ilaclarin organik olmayanlar full kimyasalmis. Neler yemisiz bunca sene bosuna kanser olmuyor millet demek ki.
chrome Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Ister kurtlansin ister 1 tane bile vermesin ilac attirmamaya karar verdim ben. Bakalim ne olacak
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 mantar baya zor bir iş uğraşmayın hiç. soğutmasıyla spawnıyla bilmemnesiyle baya karışık. en ufak olumsuzlukta çıkmıyor falan.
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Yok yahu zor bişi değil mantar üretimi de kazancı çük kadar. Boşa emek şuan.
Soris Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Param olsun ipek hanımın çiftliğinden getirttiririm herşeyimi oda çok pahalı benim normal pazarda 50 tl ye çıkarttığım alışveriş orda 120 tl filan.
Öne çıkan mesajlar