SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Gemlik zeytini verir her sene. 1 az 1 çoktan ziyade, yıl içinde hava durumu nasıl gittiyse ona bakıyor. Bu yıl süper tomurcuk vardı, 2 hafta önce bi dolu yağdı çoğu gg. 5 senedir adam gibi zeytin yok gibi. Arada 1 yıl süper yağlık çıktı, sıktıkça yağ salıyordu öyle bi zeytindi. Yani duruma göre değişiyor. Ama her sene alınır burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Organik ebesinin nikahi gibi zormus lan. Ama bir sey de ogrenmis oldum boylece. Organik olmayan sey de jelibon anasini satiyim. O ilaclarin organik olmayanlar full kimyasalmis. Neler yemisiz bunca sene bosuna kanser olmuyor millet demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Ister kurtlansin ister 1 tane bile vermesin ilac attirmamaya karar verdim ben. Bakalim ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 mantar baya zor bir iş uğraşmayın hiç. soğutmasıyla spawnıyla bilmemnesiyle baya karışık. en ufak olumsuzlukta çıkmıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Yok yahu zor bişi değil mantar üretimi de kazancı çük kadar. Boşa emek şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Param olsun ipek hanımın çiftliğinden getirttiririm herşeyimi oda çok pahalı benim normal pazarda 50 tl ye çıkarttığım alışveriş orda 120 tl filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar