bloodjackal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 sdfsdfsdd acıdım corvette'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Law said: G.antep aksanı herhalde :), çok hoş adamların aksanı. şşş bak hele! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 DoruK said: Vingthor said: işte hiç motor tepen gördünüz mü hayır. motor daha iyiabi 125lik motorla bile kırmızı ışıkta bilenenler sayesinde ego tatmini yapılabilmesi şahane bir olay ya yazık audiye bmwye bi ton para basmış hepsi de kırmızı ışıkta yanında motorlu görünce postacı görmüş köpek gibi huysuzlaşıyor bi. ama ufak da olsa motorun 12k devre çıkabildiğini ve en azından 50 kmye kadar her türlü eline vereceğini anlayamamış, daha sarıya gelmeden bi ara gazlar falan. şahinle doğanla motoru dağıtmacasına kasanlara ise bir şey diyemiyorum salağın biri en son kaza yapıyordu daha hızlı kalkacak diye :D abi zaten az matematiği olan adam kg başına düşen beygir gücünü bi düşünüp motor ile uğraşmaz altında şahin fln varsa. Gerçi az matematiği olan adam şahin yerine bisiklete biner ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Türkçe mi konuşuyor onlar? Pek bi türkçe kelime çıkaramadım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Hepimiz harbi Türkçe konuşuyoruz ya burada. Yapacağınız eleştiriye sokayım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 söyle yorumlar gorunce üzülüyorum mod demiş ki: Kedidir kedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Cici bici iyi lan, şalgamı da iyi. Cici bici çok iyi hatta. Ama tabi welcome to diabet. Adanalılar tırt tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Bici bici abi o, cici bici deil. Bildiin su muhallebisi uzerine buz ve gul suyu. Bi midelinde de sadece buz ve gul suyu var. pudra sekeri veriyolar yaninda falan. Of midem bulandi yazarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Burda cici bici diye satıyolar lan ahahahaha Sonuçta bi şekilde cicili bicili bişey olm önemli değil. Nişastayla yapılıyor zaten galiba. Güzel ya ben seviyorum ama pek bulunmuyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Abi 50 km otede "kunefe" adinda best of tatli uretiliyoken , sen nisastaya tamah ediyosan o sehirde bi sikinti var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Abi ben bağdat hurma tatlısı dışında tatlı tanımıyorum pek esasen. Künefe bici cici mici vs fln, amatörü eğlendiriyor benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Tatli yemeyin kilo yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Sequo said: Tatli yemeyin kilo yapiyor Nasıl bir insana dönüştün be Sequ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar