Qui Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Kablonet 256k bağlantıya 25 milyonluk bakım bilmemne ücreti ekliyor haberiniz olsun. Mail geldi bana onlardan.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bole kablonetindeee Bole fiyatlarında Boyle yapılacak rekabetindee Taaaaaa.......[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 yasasin siemens yihuu :) 49m sadece hizmet bedeli yoh[signature][hline]Live Fast Die Fun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 siemens in ben simdi bir yerinden töbe töbe 192 idim ben sabah bir baktım modem reset yemiş fiyat değişikliğinden sonra beni 128 e düşürmüşler muhtemelen faturamda 49 milyon gelecek insan bir arar söyler dimi bakın efendim böyle böyle 75 veriyordunuz 192 için sizi düşürdük fiyat değişikliğinden sonra istiyorasnız 256 var 192 yerine o fiyata diye fesupanallah sabah sabah 3 k uploadu görünce cinlerim tepeme çıktı[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ya biraz alakasız olucak ama benim ultratv 1-2 haftadır sürekli online oyunlarda lagdan kırılıyo sık sık 5 saniyelik durmalar oluyo bazen ping 2000in üstünde oluyo zaten... başka kimsede bunlar oluyomu? naabmam lazım bilen varmı? iileşicekmi doktor? :([signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Adsl'in 3 aylık kullanıcısıyım. İki günle netim bağlandı ve şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. (bi gece 2 saatlik çalışma vardı Suadiye bölgesinde o zaman da haber vermişleri çok bi hoş oldum :) Bağlantım 256k ve inanın şu günlerde 35'ile download ediyorum. Gayet memnunum. 30 fix bende.[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 35 mi :-O ilahi bir güç seziyorum[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Bende interaktif kabloluyum nasıl yapıcaz ne yapıcaz olay nedir açıklar mısnız?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 uyarayım yeri gelmişken. interaktif kullanıcısıyım. 256k yapmak için bende dilekçe verdim. o ayki kablolutv faturam henüz ödenmediği için hattımı kesme kararı aldı salak telekom. hemen yatırdım. hafta sonu kestiler ve rezil ettiler. 256k hevesim elimde patlı of :( dikkatli olun ne diyelim..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 79) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Beyler Bi dakka şimdi anlamadım ben de Ultratv var 64k! 59 milyon mu ne veriom şimdi 256 k yaptırabilir miyim? ve nasıl ayrıca aylık ne kadar olacak bi açıklayın ya.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 64k ların hepsi 128k oldu ancak hızda değişiklik yok. fiyatı ise 50 milyonmu ne oldu. 256k ise eskiden 64k ya ödediğin fiyattan birazdaha fazla veya aynı..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 82) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 peki benim 64 kım şu an 128 k mı yoksa gidip başvurmam mı gerek ?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 o 64 aslında zaten 128 di şimdi ismende 128 olmuş oldu. 64diye bişe kalmadı isim olarak da artık yani. Yeni sisteme göre 37mılyon telekoma 15mılyon utvye odeyeceksın 128kb kablo ıcın 256 tabıkı yaptırabılırsın telekoma dılekce verınce. 49+15 yada 49+25 mılyon gıbı bı para odeyecesın ama...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loki Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bende kablo kullanıcısıydım utv deil kablonet daha 4 5 ay öncesine kadar benden 69 milyon para alıyorlardı (daha yeni ucuzladı) 64/16 olup 128/16 çalışan kabloma .adslden de korkuyordum yeterli hız alamam sorun çıkar ilgilenmezler diye en sonunda madem 69 milyon veriyorum 99 da veririm sonuçta benimkinden yavaş olamaz ya diyip 512 aldım.ii ki almışım 58-64 arası download artı denildiği gibi oyunlarda 64 kb ile aynı falan deil gayet hızlı çok memnunum herkesede tavsiye ederim dicem edemem çünkü mekana göre hız fark ediyomu ondan emin değilim port sokağın başında bizde başındayız :P (hatta ilk bizim mekan 6 sene önce denemek için pilot bölge seçilmiş :P yani bana öle dediler) biraz şanslıyım galiba! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 e olay o zaten altyapısı bulundugun bolgenın telekom santralıne uzaklıgı vs Bu durumlarda zaten adsl konusunda fazla sıkıntı cekılmez.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ben dilekçe vermedim.. ama 25 le fln çekiyorum şu anda anlamadım? nasıl oluyor da oluyor?[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Demekki senin hattı okuyup uflemısler :D[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 beyler bende 64 kablo war napıyım nasıl yukseltırım nasıl ucuz bir şekilde yukseltırım falambi yardımcı olurmusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar