26ee140 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Bu sitedeki haberlerin gerçeklik payı hakkında hiç bir fikrim yok. Ama eğlenceli vakit geçirmek ve ilginç şeyler görmek için bakabilirsiniz... Örnek bi kaç haber: Örnek Haber 1 Örnek Haber 2 Örnek Haber 3 Hiç birinin gerçek olduğuna inanmıyorum. Ama hepsi insanı güldürüyor :)[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Haha lol. Konu : 14 yaşındaki kıza 21 kişi tecavüz etti Yorum : Burada Tecavüz eden 21 çocuğu cezalandıramayız. Onaların Böyle yetişmesini sağlayan Ailelerine Ceza verilmeli. Ben : Ahah sie.. tabi onları sevelim sayalım bide.. hatta onun yanına kızını verelim bir güzel eğlensinler.. Deli oluyorum bu tiplere...[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas..
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 hangı ulkede tacavuzcusu ıle evlenınce tecavuzsu aklanıo:)
Öne çıkan mesajlar