26ee140 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Bu sitedeki haberlerin gerçeklik payı hakkında hiç bir fikrim yok. Ama eğlenceli vakit geçirmek ve ilginç şeyler görmek için bakabilirsiniz... Örnek bi kaç haber: Örnek Haber 1 Örnek Haber 2 Örnek Haber 3 Hiç birinin gerçek olduğuna inanmıyorum. Ama hepsi insanı güldürüyor :)[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Haha lol. Konu : 14 yaşındaki kıza 21 kişi tecavüz etti Yorum : Burada Tecavüz eden 21 çocuğu cezalandıramayız. Onaların Böyle yetişmesini sağlayan Ailelerine Ceza verilmeli. Ben : Ahah sie.. tabi onları sevelim sayalım bide.. hatta onun yanına kızını verelim bir güzel eğlensinler.. Deli oluyorum bu tiplere...[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 hangı ulkede tacavuzcusu ıle evlenınce tecavuzsu aklanıo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar