Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yonja da authorisation isteme sorunu


schaker777

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaslar bu olay nerden cikti bileniniz var mi acaba uzun suredir yoktu bir kac once yapmislar galiba

zaten direk listeye eklenmiyor adam bi authorize istemen gerekiyor bunun icinde mail gerekmesi cok sacma

zaten insanlar tanimadii kisiye neden listelerine eklerler ha bide diceksiniz taniyorsan soyadini yaz ekle
adamin oraya yazdigi soyad biraz geyik oluyor veya sallama soyadlar yaziyor sonra birde ugras iki saat mesaj at mail iste, o nete girsin mesaji gorsun, sen tekrar nete gir

nerden cikti bu olay bileniniz var mi veya bir cozum onereniniz, sitenin bir yerinde bir hatasi falan var ve onun sayesinde authorize isteyebilecegimiz bir sey bileniniz varsa bir zahmet yazsin[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu bi sorun diil ki, bi cozum
Beni de sacma sacma adamlar listesine ekliyip duruyodu surekli reject etmek zorunda kaliyodum. Yada kiz arkadasimin listesine abuk abuk adamlar atliyodu deliriyodum. Yonja tanisma sitesinden cok arkadaslarinla iletisime gecme sitesi. Bunu ogrenmek gerek. Bence cok guzel yapmislar.[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki?
ben seninle gülmüşüm..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yonjaya ben gırelı baya oluyo size bira bilgi weriyim de kıytırık deyil bence;
Yonja ocak ayında 2 arkdaşın amrikan iletişime geçmk için kurduğu ve kendılerı gıbı başkasınında faydalanmmasını istedikleri için açtığı bir site.Bu zamanla buyudu ve 300k kişi oldu.iderekde artıyo ben o sitede 10 sene ewel gorustugum arklarımı tekrardan bulma olanagına sahıp oldum ne bılıyım yenı yenı ınsanlarla tanışmöa olanagım oldu.
Bu son olay ise gayet mantıklı ve hoş olmuş.Benimde kız arkıma bisürü fq yolluoalrdı şimdi atamıolar rejectlemek zorundada kalmıo .Bu bazı abazanları engellemek için koyulmuş bir uygulama..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...