riglous Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 SQL Statement'ını parse edip (sadece select yeterli), select'te bunlar var, join edilen kolonlar şunlar, bu bu key üzerinden join edilmiş, where koşulunda şunlar var diyecek bir script biliyor musunuz? Python'da sqlparse gibi bir paket var ama çok da iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Aklina gelmistir muhtemelen de sansimi deneyeyim yine de; SQL'in EXPLAIN'i isini gorur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 yok abi, ben ona sorgu vericem, o bana parçalara ayrılmış olarak verecek. Select'in altında şu şu var, where'in altında şu şu var diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 regexciler yazamaz mi tikir tikir 5 dakkada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Regexini yazmayi birak publictir bile onun, telefondan arayamayacagim simdi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Çok regexlik bir olay değil bu, bayaa complex query ler yazılabiliyor. library falan vardır çok muhtemel bunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Geldiğim nokta baya içler acısı. İlk olarak dilin kurallarının tanımlandığı BNF dosyası buldum, zaten zor bir şey değil. Sıkıntı bundan sonra başlıyor zaten. BNF dosyasını kullanarak vereceğim string'i parse edip, dictionary gibi bir şey oluşturması gerek ki ben istediğimi alayım. Etrafta envai çeşit parser dolaşırken, hiçbirinin standart BNF kullanarak istediğimi vermemesi beni gerçekten düşündürüyor. Bu arada python olması tercihimdir ama zorunlu değil. İşi yaptığı sürece sıkıntı yok. Şu ana kadar 3 kişi "hadi len, illaki vardır" diyip aramaya başladı, henüz sonuç yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Basit birsey degil bu. Millet sirf query parseri iyi diye mysql yerine oracle ve sql server kullanabiliyor. Mysql source kodu icinde parser kismini alabilirsiniz en temizi oyle olur, yoksa basit birsey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 http://www.sqlparser.com/index.php böyle bişey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Aynen http://www.dpriver.com/blog/list-of-demos-illustrate-how-to-use-general-sql-parser/decoding-sql-grammar-select-statement/ İstediğim iş tam olarak bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 "Kesin vardir yeaaa"cilar bir zafer daha kazandi. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 $149 abi ne yaptın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Abov. Gormedim ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar