vesmor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 [li]Level 10 - Ice Blaster : AxEsLoCkEd [li]Level 7 - Gravity Controller : Wormdevil[/li] Olarak oyuna ba$ladik SG ariyoruz duyurulur :)[signature][hline]Robotic Individual Programmed for Peacekeeping and Efficient Repair [Bu mesaj Ripper tarafından 03 Aralık 2004 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Justice Serverındayız. P.A.T.I(en çok online olduğunuz 2 karakter için) ve S.A.T.I(geriye kalan karakterleriniz için) isminde 2 SG'miz var. "İletişim" konu başlığındaki kişilere tell'den msj atarak yada msn yoluyla bağlantı kurabilirsiniz...[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 hoşgeldiniz. :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ripper karakter isimleriniz dışında, gündelik yaşamda kullandığınız isimleriniz(nasıl ifade ettim ya:D) ve msn'lerinizi de yazarmısınız.[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bende araniza katilayim.Gercek isim erdem msn ise :[email protected] Umarim 1 saat icinde karakterimle oyundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 "real life" deniyor ona keyzar :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 O dediğinin Türkçesi ancak bu kadar oluyor:)[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Hoşgeldiniz... Sayımızın artmasına çok seviniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 yeni başlayan arkadaşlar bu topic te birleşip oyunda beraber hareket edersek oyundan alıcağımız zevki dahada fazlalaştıracağımızı düşünüyorum. şu anda kullandığım level 11 blasterım ve 6-7 civarında bir kaç adet scrapperım war. yeni char açıp oyuna adım atıcak arkadaşlara önerim ki 1 haftadır oyunda gördüğüm düşük levellarda bir controller açığının olduğudur. her şeyden bol bol bulmaktayız ama maalesef controller alt seviyelerde çok az. [Bu mesaj tunch tarafından 03 Aralık 2004 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ... [Bu mesaj pyrotoxin tarafından 04 Aralık 2004 02:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 evet oyun icinde birbirimize tell atip haberlesirsek daha iyi olur.oyundaki nickim Pyrotox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 friend listime ekliyorum seni[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Pyro ile de iletişime geçilmiştir herkese hayırlı olsun...[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 selam bende lvl 8 ill/rad controller var adı "contraller" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ilk gun oyunu kavramanin telasindayken yavas yavas ogrenmeye basliyorum.Yeni baslayan arkadaslar bana msnimden ulasirsa beraber lvl atlayabiliriz. msn:[email protected] lvl 7 scrapper var su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar