Daesu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 şimdi bi kere kalemler sivri. salam bastırıyorum. ikincisi scan ederken yüksek dpi ile yapıyorum daha ayrıntılı tarıyor. ama cok büyük oluyor. onları ps de boyurunu küçültüyorum . tabi resimlerin renkleri cok soluk olursa level ayarı cekip koyulaştırıyorum. birde seninkiler sanki cep telefonu yada webcam ile cekilmiş gibi ?[signature][hline]my world my reality [Bu mesaj Bıshop tarafından 03 Aralık 2004 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 heh zaten oyle.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 evt görmemişim said: SoulCube, 27 Kasım 2004 01:04 tarihinde demiş ki: bunları cep telefonumla çekip bilgisayara kaydettim :-P [signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bu arada, bu resmi stock photo'lardan mı çizdin? yoksa sıfırdan mı (allahım sıfır demesin. lütfen, lütfen sıfır demesin...)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 :) tmm demem sen iste yeter :P stock fln degil de yani netten arasanız bin tane hatun bulursunuz böyle :)[signature][hline]my world my reality [Bu mesaj Bıshop tarafından 05 Aralık 2004 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar