Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sketch 1-2-3

Daesu

Öne çıkan mesajlar

odada dolabı boşaltıryordum (okul bitti ya atıyodum ne var ne yoksa) sonra şunu buldum arada

sonra baktım böle yapmak güzelmiş o zamanda denemişim bişiler sallama bişiler yapim dedim

sonra bunu

şimdi bunların adıne sketch yazdıma cıkıp -ulan dümbük yaptıgın bişimi varki bunlar sketch olsun- diyebilirsiniz :)[signature][hline]my world my reality

[Bu mesaj Bıshop tarafından 13 Eylül 2004 17:27 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

eet :)
ah ya ke$ke bende böle kara kalemdir mavi kalemdir bişiler çizme yeteneğim olsa :) eheh çok şanslısın ya .. olsun gitarım yeter bana :P oda olmasa kompleks olcam:D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Sosyal ağlarda paylaş

o alttan ışık alan çocuk çok güzelmiş. ışık baya doğru olmuş.

kaadı ters çevirip bakmanın (önce yukardan aşaa, sonra ters çevirip ışığa tutup bakmaca.) sana büyük faydası olur şu aşamada diye düşünüyorum. aynen devam.[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
Sosyal ağlarda paylaş

valla ööle bişi olup olmadıını bu çizgilerden anlamak zor da, doğru çizgileri hemen koymak veya koyduğun çizginin doğru olmasını istemek gibi bi durumun var sanki. biraz daha hoşgörülü olsan kendine daa iyi olur gerçekten. :)[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
Sosyal ağlarda paylaş

Mayfer'e katiliyorum. Cizgilerin sertten cok saglam bence. Ve kanimca rahat da. ille serbest bol arastirma cizgili resimsel cizecen diye bir kural yok zaten. Cizgin Grafik, ic mimarlik entas bölümlerine çok uyumlu. Juride bunu görür bölümlerden birinde ve ya hepsinde. ilk sinavdan kac aldin bu arada? En yüksek 85 alinmis ve gecen cogu kisi 40-50 lerde takilmis anladigim kadariylan.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ehu hadi bi yorum daa yapiim. eskizde bile ezberden gitmen doğru bi davranış diil. eheh. birbirinden muhtemelen dağlar kadar farklı iki tip olan balıkçı yakalı arkadaşlar muhasebeci adolf arasındaki benzerlikler korkutucu değil mi sizce de sorarım..[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
Sosyal ağlarda paylaş

çok guzel çok hoş beyendim bede de var kara kalem yeteneği ama biraz daha gelişmesi lazım şu an daha emekleme diyebiliyorum kaç senedir çizmeme rağmen.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b]
Sosyal ağlarda paylaş

bishop çok güzel olmuş. lakin şu mekaniklerdeki çözümleme sistemini, anlayışını organikte de kullanabilsen keşke. sağ elin sorununun sen de farkındasın zaten sadece bahsedip geçiyorum. inorganikler gayet iyi, organikler vasat olmuş. sadece çözümleme olarak da değil tonlamada da problem var. biraz tırsıyo musun sanki nedir :)

süfer ama gayet. sketch 1-2-3 ün altında kalsın mı başka yere alalım mı bunu biz?[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
Sosyal ağlarda paylaş

modelden veya resimden (fotooraf olmaması daha iyi, rembrandt prud'hon filan mesela) insan çalışırsan bunun kısa zamanda altından kalkabiliceene inanıyorum. önce bıksan da onlardan çalış. kendi anlayışını tekniğini kaybetmezsin korkma. o sadece despot hocaların cenderesinden geçince oluyo :)

ha ayrıca kesinlikle hogarth dan çalışma. sana gelmez o.[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...