di Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 tail -f access_log | grep --line-buffered STR1 | grep --line-buffered STR2 | awk '{print $1}' | xargs iptables -I INPUT -s {} -j DROP Sorun su ki, ne yaparsam yapayim, ciktiyi o en sondaki xargs'a pipe edemiyorum. Yapmiyor bir turlu meret. iptables'i birak, echo bile etmedi lanet. Nedir derdi soyleyebilecek olan varsa baya baya makbule geccek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 * insert "linux biliyoruz diyeniniz de tatava" text here * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 o kadar pipe nereye lan :D vaiaq. edit: awk {'print $1'} olmasın o bu arada? edit2: yok doğruymuş orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 yo dawg I heard you like pipes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 grep'lerin bos kume dondurmedigini kontrol ettin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 evet yav adım adım baktın umarım onlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 awk output veriyor gayet. Data stream'den geldiginden --line-buffered kurtariyor orda ama gerisi yalan oluyor nedense. Bu arada olay tamamen data'nin stream ile gelmesi sanirim zira sinirli bir data set'te ayni sorunu yasamiyorum. netstat -pant | awk ... | xargs ... diyebiliyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar