elvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 daha once cd-rw imde bi porblem cikmisti hatirlarsaniz. teknik servise goturdum cd-rw i. yeni bi tane verdiler yapamamislar herhalde aleti. ama bu sefer de pc cd-rw i gormuyor. aygit yonetcisinden ne kadar ugrassam da olmadi. ne ya yapmam gerekiyor?[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 master slave ayarını yaptın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Bende bilgisayara format att11mdan beri görmüyor cdrw i driver 1n1 yükledim ayarlar1 falanda yapt1m olmad1 :([signature][hline]Küfür etmeyin a.k [Bu mesaj prondir tarafından 05 Aralık 2004 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Jumper ayarları normal mi[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Hard disk uzerindeki ide kablosundan bagliyorsan, ayri bir tane ide kablosundan baglamayi dene. Ayrica arkadasta yazmis Master-Slave ayarini yap. Uzerinde hic bir aygit bulunmayan ide kablosundan baglarsan master-slave ayarina gerek kalmaz. BIOS'tan IDE suruculerinin hepsini auto konumuna al ki bagladigini otomatikmak gorebilsin. Simdilik aklima gelenler bu kadar :D[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 neyse hallettim. arkadaki slavemiş mastera getirdim düğmeyi.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar