kami Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 5-10 gb band, 500/1000 mb civarı alan kapasiteli hosting lazım. domain/altdomain limiti olmaması lazım olacaksa da 5 filan olur. birkaç tane kişisel site kuracağım, hepsi aldığım hostinge bağlı olacak. php + mysql desteği de gerekiyor. etrafta milyon tane firma var, tavsiye verir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 di ile kontak kur forumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 di A.Ş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mail atabilirsin 1 ay ucretsiz verebilirim denersin karar verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Selam, Ben baya saglam bir altyapi degisikligi isine giristim. Haliyle yeni musteri kabul edemiyorum su anda. Bir ustteki arkadas ilgilensin ya da acelesi yok denirse sonraki haftalarda yardimci olmaya calisayim yine. Sevgiler, saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Benim tüm siteler di'nin sunucularda. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Http://Www.hostgator.com (hostgator promo code diye arat calisan var mi bak once) Http://Www.bluehost.com Http://Www.hostmonster.com Http://www.Dreamhost.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Buradan paketlerimizi inceleyebilir ve bizim ile iletişime geçebilirsiniz. Paticik ahalisinden de müşterilerimiz mevcuttur. Özel paketleri de konuşabiliriz. Sevgilerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 di ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar