DoruK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 tam sigorta muhabbetinin üzerine polis rutin kontrol diye evimin dibinde durdurdu, ruhsatın içinde sigorta kağıdı yok bağlamam lazım motoru diye tutturdu. axayı da aradım yeni kayıt olduğu için plaka kaydından gözükmemesi normal bugün de pazar kimseye ulaşamazsınız size sigorta poliçe nosunu verebilirim anca dedi, polis de ben poliçe numarasını napayım dedi haliyle. anlatamıyorum adama da 1 aylık motor sigorta olmadan ruhsat çıkarmıyorlar diye, yıl 2013 klasör taşımak gerekiyor üzerinde. neyse yalvar yakar kurtardım getirdim motoru da bu ne saçmalıktır arkadaş, acenta bana bi kağıt falan vermedi, bu belge nereden alınır dükkan ta ebesinin şeyinde oraya mı gitmem lazım bu plakadan sorgulayınca gözükmesi olayını falan hallettiremez miyiz bilen eden var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 poliçeyi *.pdf olarak da gönderebiliyor olmaları lazım ha üstünde pul olmaz ama en azından düzenlendiği tarihj itibariyle derdini analtman daha kolay olur, acenteni ara konuş iki dakka göndersin fiziksel poliçeni eline geçmesi için ya dükkandan alacaksoın yada kargoyla yollayacaklar sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 sigorta yaparken veriyorlar policeyi, bana vermislerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 abi yan komşum axa acentası, dur sorayım kızlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 kızlar?? vaaaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Saat 2 den beri haber yok adamdan. İliğini kuruttular demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Evet, kargo ile gönderilmesi gerekiyor bazı acentalar 30 kere arayıp talep etmedikçe göndermiyor, unutuyor vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar