Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgilinize Nasıl Hitap Edersiniz?

UltraPsycho

Öne çıkan mesajlar

• Admin
kıskanma agu
hatta simdiden ören bikaç kelimede ilerde olursa sevgilin hitap etme sorunu yaşama[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Emre Aşık Nobre nin popoya el atar...
Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
Sosyal ağlarda paylaş

bence baruteri örnek alacağına, şöyle şovalyemsi adamları örnek al.. ha ve kös olmasın seçtiğin şovalye de :) pek hoşlarına gidiyor öyle tip erkekler hatunların.

mesela şekildende görüldüğü gibi dinamikim, ağzıyla devekuşu tutabilse, yine de o tür erkekler gizi gözükemez şu bakışla.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Sosyal ağlarda paylaş

bu aynen başka dildeki kelimeleirn bize çekici gelmesi gibi..

örneğin kimse meftağ falan gibi kelimeleri kullanmıyor.. Ama gel gelelim "undead" çok çekici geliyor insanlara frp mrp oynarken.

o da kim bilir "kedim" in prononcuationunu nasıl düşünüyordur.. Vay beee ne kadar ancient bir dil falan diye :P yoksa bildiğin ked işte.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
Sosyal ağlarda paylaş

yok daha çok ''my lady'' olan ingilizce sözcük grubunun türkçeleştirilmiş hali, yanında garnitur sözcüklerle çok iyi gidiyor
mesela;

sevgili hanımım vs[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
athe sende herif de :)

şarki valla o bakış ne canlar yakar bilmiyorsun sen

artık rusu ukraynalısı litvanyalısı böle bakışlı erkeklere kaptırıyorlar gönüllerini falanlarını filanlrını ;)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Sosyal ağlarda paylaş

@athea;

rofl.

bre zındık, bre kafir, bre üçkaaatçı, bre arkadan vuran :)

bişi demiorum artık sana :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?

[Bu mesaj sharky tarafından 17 Kasım 2004 02:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
cimbomluyuz ezelden
*!hemen cimbomlu camianın destegini bu çakal cümle ile kazanmıştır*[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
athe valla agu nun kendi tercihi yani kız kız kız kız derken elde var sıfır deip erkek seçimi yapması ve bilhassa kel bi herif bulma düşüncesi şimdiden kafasında peydahlandı ise kimse karışamas buna yani :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...