Seru Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 laptop'un harici ekran kartı ayarlarında flash player plugin'i dahili ekran kartının kullanmasını söylememe rağmen firefox'da youtube veya flashlı bir aksiyon yaptığımda ekran kartı tam güç çalışmaya başlıyor. laptopu parçalayıp daha yeni temizlemiş biri olarak ekran kartının kısa sürede toz bağlayıp tekrar yavaşlamasını istemiyorum. chrome'da denedim fakat onda dahili ekran kartını kullanıyor, başka browser'a da geçmek istemediğim için firefox problemini çözmek istiyorum. any tips for me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Gerekmedikçe harici ekran kartını takma sök a.k uashduahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 olaydı bi 3dfx, 3d accelerator kartımız yapardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar