banadamilolo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Ne güzel lan, bizim kaldırımlar çapulcularla dolu etrafa bön bakarlar, zaten dolar olmuş 2 tl yürüyün, macera dolu Amerikaa
Lombardi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 "what is your purpose of visit ?"
telnedim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 amariga çok gelişmiş yauv geyikleri 10 sene öncesinde kalmadı mı?
elma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Yalnız sizi bilmiyorum da ben yapamıyorum bu tarz yerlerde. İstanbul gibi bir yerde yaşadıktan sonra İsveç'te bu tarz ufak bir şehirde yaşadım. İlk zamanlar hoş geliyo ne güzel kafa rahat ağaçlar kuşlar böcekler mis gibi falan, 5-6 ay sonra sıkılmaya başlıyosun. İnsan şehirdeki dinamizmi, her şeyin gidilebilecek mesafede olmasını, aksiyonu dinamizmi arıyo bi zaman sonra kesinlikle. Bu tarz suburban arealardan korkuyorum ben, emekliler gitsin oralara. New York City gibi şehir merkezi yerler en bi güzeli
Öne çıkan mesajlar