elma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Amerikan appstore una geçmenin bir yolu var mı? Çok beğendiğim uygulamaları parayla almak istesem bile turkish store da değil diye alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ikinci bir apple id gerekiyor. us app store apple id'si ile giriş yapabilirsin sayfanın en aşağısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Bende bakmıştım, çıkış yapıp yeni usa appstore üyeliği açıyosun. Ben ücretsiz uygulamalar için şettirmiştim. Ücretliler için amerikan kredi kartı isteyebilir. Hiç olmadı amerikan appstore gift kartı alıp halledersin. Ebay de falan satıyolardı Bu arada şimdi dikkatimi çekti, nickinden utan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 =) american ID si açtım. Yalnız beleş bi uygulama indirince bu itunes da verified olmadı diyo, sonraki steplerde kredi kartı istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 çözdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar