kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ya arkadaşlar note book uma mouse baglamak istedim ancak burda sadece usb girişi var bendede usb girişli mouse yok bi tane ps/2 girişini usb ye çeviren aparat buldum ancak onuda takınca çalışmıyor mouse um a4 tech optical bir mouse sorun ne olabilir acaba ?[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 convertor'de buyuk ihtimal sorun vardir. usb mouse'lar var piyasayi biraz daha dikkatli arastir.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 usb mouse olduğunu zaten biliyorumda acil olduğu için şey ettim.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mouse'unun driver'i varsa onu yukle sorun duzelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bende de usb girişi var convert ile uğraşmadım aldım direk.sadace usb girişinin olması kötü bir olay.son çıkan centrino işlemcili notebooklarda var bu durum özellikle ibmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 tabiki kotu, ben usb baglantili cihaz cok fazla kullaniyorum. 2 tane falan oluyor genellikle usb girisi e yetmiyor dogal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 usb coklayici diye bir aparat isinizi gorebilir efendim.. sayki sevki ve bir usb slotunuza takiyorsunuz modeline gore 4 6 usb daha baglayabiliyorsunuz..fiyatlari da 20 us mi neydi ..pratik oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar