goldenice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bizim evde 2 pc birden var yeni bilgisayarımda kablonet bağlı son iki gündür bir net sitesini açmak için birçok kez denemem gerekiyor (ki 2 gün önce service pack 2 yi yükledim)çoğunda bağlantı yok diyor sonra giriyor modemi eski bilgisayara bağladığımda böyle bir sorun çıkarmıyor sorun ne olabilir anlamadım yardım edebilirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Service pack 2'de bi sorun var ama anlamadım kafede tum makınaları update etmemin ardından hepsinde net kesildi pingler 1000'lere fırladı vs vs sp'2 yi kaldırdım duzeldı..[signature][hline]Rap yaparkende günahamı girdim!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 windows upgrade e bile girmiyor bunun çözümünü bilen yok mu(sp2 yi kaldırmaktan başka) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 sp2 yi kaldırdıktan sonra bendede düzeldi bunun başka çözümünü bilen yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar