goldenice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bizim evde 2 pc birden var yeni bilgisayarımda kablonet bağlı son iki gündür bir net sitesini açmak için birçok kez denemem gerekiyor (ki 2 gün önce service pack 2 yi yükledim)çoğunda bağlantı yok diyor sonra giriyor modemi eski bilgisayara bağladığımda böyle bir sorun çıkarmıyor sorun ne olabilir anlamadım yardım edebilirseniz sevinirim
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Service pack 2'de bi sorun var ama anlamadım kafede tum makınaları update etmemin ardından hepsinde net kesildi pingler 1000'lere fırladı vs vs sp'2 yi kaldırdım duzeldı..[signature][hline]Rap yaparkende günahamı girdim!!!!!
goldenice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 windows upgrade e bile girmiyor bunun çözümünü bilen yok mu(sp2 yi kaldırmaktan başka)
goldenice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 sp2 yi kaldırdıktan sonra bendede düzeldi bunun başka çözümünü bilen yok mu?
Öne çıkan mesajlar