Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dayanışma - Forumlarda Alınan Kararlar


KidLazer

Öne çıkan mesajlar

Selam

Paticik'ten de çevredeki parklarda gerçekleştirilen forumlara katılanlar vardır. Ben dün Yoğurtçu Parkındaydım baya dinledik güzel dedik ama parktan ayrılırken aklıma takılan bir soru vardı: konuşuyoruz iyi ama kim takip edecek kim uygulayacak?

benim amacım bu değil ancak en azından forumlarda aklınıza yatan güzel fikirleri burada paylaşabiliriz. ayrıca duyuruları da buradan yapabiliriz. Ana konuya yazmadım bunu çünkü orada ufak bir geyikte konu amacından sapıyor.

Ben dünkü forumda aklıma yatan birkaç öneriyi söylemek istiyorum.

-Bir konuşmacı yürüme alışkanlığımızdan vazgeçmememizi ve en azından haftada bir gün kurallara uyarak ve insanları rahatsız etmeden yürümemiz gerektiğini söyledi.

-Yunan bir abimiz konuşma yaptı. kendisi 9 yıldır türkiyede yaşıyormuş. eğer seçimlerin şeffaf olmadığına işin içinde hile olduğuna inanıyorsanız Avrupadan seçim hakemleri talep edebilirsiniz dedi. Bu çok mantıklı bir fikir eğer aramızda hukukçular varsa lütfen bilgilerini paylaşsınlar.

-başka bir konuşmacı da Taksim Dayanışmasının yarın herkesi taksime beklediğini ve saat 7'de ölen arkadaşlarımız için saygı duruşunda bulunmaya davet ettiğini söyledi. Yine gezi parkı içinde taksim dayanışmasını temsilen bir çadır kurma isteği içerisindelermiş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"-Bir konuşmacı yürüme alışkanlığımızdan vazgeçmememizi ve en azından haftada bir gün kurallara uyarak ve insanları rahatsız etmeden yürümemiz gerektiğini söyledi. "

Bu mantikli ama galeyana gelmeyi engelleyemezsin, iki slogan atinca "toplumun huzurunu kaciran" oluyosun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@esh

haklısın ancak insanlar birbirlerini kolluyor ve uyarıyor eğer sessiz yürünecek denirse bence uyarlar alkış bile yok çevredikler rahatsız olmasın diye

@fistan

karanlığın içinde umut ışığı sadece ona da üçkağıt bulaşmayacağını garanti edemeyiz ama işleri zorlaşır sanırım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...