HattoriHanzo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 PSP'mi satıyorum 2004 slim&lite oluyor galiba, elimden geldiğince temiz kullanmaya çalıştım, telefon vs. kullanmadığım için resimlerini çekip koyamadım. Orjinal kutusu, kullanım kılavuzu falan duruyor. PSP + koruma kılıfı + 8gb orjinal hafıza kartı + orjinal adap./usb kab. ile beraber 170 tl düşünüyorum. 5.50 gen D3 -Neo Geo emülatörü -Toy Story 3 -Silent yüklü -Worms Open Warfare 2 -Pes 2011 -Dante's Inferno -Nazi Zombie (Homebrew) -ScummVM -CPS 1&2 emülatörleri -PSPComics ayrıca Alan Moore'un V, Leauge of Extraordinary Gentlemen ve Watchman çizgi romanları tam seri olarak yüklü. İstenilen eklemeyi-çıkarmayı yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 said: PSP'mi satıyorum 2004 slim&lite oluyor galiba, elimden geldiğince temiz kullanmaya çalıştım, telefon vs. kullanmadığım için resimlerini çekip koyamadım. Orjinal...... HattoriHanzo said: Nick/attitude uyumu eheh. Onun dışında iyi satışlar :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Pazarlıksız 150 tl'ye düştü fiyat aciliyetten dolayı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar