guernica Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 hatunla sinemadan dönerken yolda ayağıma dolandı 1 tane yavru kedi. sırnaşıyor falan, bi baktık tek ayağı da sakat. büyük ihtimalle bişey ezmiş ya da kırılmış, o şekilde kaynamış gitmiş. vicdanım el vermedi, kucakladım bunu açık veteriner aradım baya bi, 3-4 tane telefon numarasına ulaştım ama nedense aradığım bütün veterinerler şehir dışındaydılar. yapacak bişey yok diyip eve getirdim şimdi, niyetim sabaha kadar çatıda misafir etmek, sabahta burdaki veterinerlik fakültesinin hastanesine götürmekti ama hıyar ağası apartmana girdiğimde elimden kaçtı, bodruma giden parmaklıklı kapı var, ordan aşağı gitti saklandı biryerlere. bulamadım bi türlü. zaten miyavlıyamıyordu da, çok kısık sesler çıkarabiliyordu sadece. orta yere su, yoğurt biraz da pişmiş tavuk eti bıraktım. gece 1-2 defa kontrole gidicem, yakalayabilirsem resmini çeker koyarım buraya. şimdi soru şu; bu kedi neden miyavlayamıyor? vet. fakültesinin hastanesinde düzgün bakarlar mı yoksa özel bir veterinere mi götüreyim napayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 abi o denk gelecegin adama baglı, cok ozel veteriner gorduk hayvanlara resmen iskence eden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 sabah gözgöze geldik ben işe gitmek için evden çıkarken, yine kaçtı gitti bi deliğe girdi sıpa. yemeğine suyuna falan baktım, tavuk parçalarını yemiş, yoğurda pek dokunmamış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar