Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Evet arkadaşlar, yeniyim. Bütün sınıfları inceledim ve rogue olayını çok sevdim. Rogue olmayı seçince Night Elf olmak akla en uygun gibi geliyor. Warcraft dünyasına ilişkin bilgilerimin az olduğu için önerilinerizi bekliyorum. saygılar sevgiler[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Turkish Invasion Shall Continue.. SOON Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ok bütün benim arklar hordemuş, night elfi unuttum :) horduz artık ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Horde isen troll veya undead arasında bir seçim yap bence. Troller oyunun başında daha hızlı level atlarlar. lvl 60 olunca başlangıç stat'larının bir önemi kalmıyor. Ama undead'lerin 20sn'de olsa fear, charm, sleep yememeleri önemli bir özellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Alliance için Night Elf Horde için Troll iyi bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ayrıca crit ve dodge yüzdelerine bakmayı sakın unutma çoğu kişi bakmadan orc rogue oluor ama orc ün yüzdeleri çok düşük[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ya ben orc rogue olcamda şölede birşey var dogru orc roguede cri düşük ama str sta iyi yanı cok fark yok valla ben troll secmem tipini sevmiyorum undead de acmam sanırım orc rogue acarım heralde :P[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 stat farkları önemli olmayacak ilerki lvllerde diolar ama tabi bilmiorum...[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ahahah valla şuan kararsızım orc rogue yada troll rogue trollerde cok minyon tipliler ya :P neyse daha zaman var karara varırım.[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 hangisi sana hoş geliosa onu yap ama bence görünüş önemli yani ben undead düşünüodum çok ii die ama undeadler bana çok ölü gelio ondan troll oldum[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Şahsen bana da orc rogue saçma geliyor tank gibi bir cüssesi var ve gorile benziyorlar. Saklanma amaçlı oynayan bir karakter için dev bir cüsse garibime gidiyor. Troller domuza taurende öküze benziyor. Aslında benziyor kelimesi biraz yanlış oldu sanırım ta kendisi demeliydim. Ben tip olarak en çok undead'i seviyorum. Sadece hızlı lvl atlamanın cazibiyeti bana troll olma alternatifini sunuyor yoksa gözüm kapalı undead olurum. Ama 2. char olarak hunter açmaya karar verirsem kesin orc olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 şşt orca laf ettirmem :) Abilerimiz onlar bizim[signature][hline]Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: 1111, 03 Aralık 2004 22:02 tarihinde demiş ki: yani ben undead düşünüodum çok ii die ama undeadler bana çok ölü gelio ondan troll oldum Abi bu bölümü lütfen tepeye alalım Lol[signature][hline]Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Yeşil gorilcik olmaya amma meraklıymışsın dalamar :) Ama shaman olduğunu unutma biz rogue'lardan bahsediyoruz, sen rogue'u bırakalı bayağı oldu karıştırdın galiba, yoksa eskiyimi özledin???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 valla beni bir tane orc rogue kesmişti lvl 40 dı ben daha 22 idim o ne ole cok karızmaydı ahahah[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Şu tek gözlü orc'mu yoksa bu bahsettiğin neydi ismi tam olarak hatırlayamıyorum ama kör gözünü kapatmak için genellikle korsanların taktığı siyah zımbırtıyı takmıştı gözüne hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ne bilim abi server 9 du işte astraanar girişinde çömmüştü bana :D orc rogue lerde hayvan gibi gözüküyr harbi goril muhaha[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bende server 9 da idim ve bana şekil gözüken tek orc oydu. Bir anda sen bahsedince hatırladım tipi diğer gorillerden farklı gözüküyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Orcların hepsi bence şekil.. Undeadler aç bırakılmış cüzzamlılara trollerde bizim kapıcıya benziyor :P Onu geç taurenle oynayınca insanın ömründen birşeyler gidiyor , koşmuyormuş gibi geliyor insana... kaldıki birde 1/10 boyutundaki gnomea ölünce silesin geliyor charı :/[signature][hline]Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 undeadler bana ölü geliyo komentini gördükten sonra koptum.. Abi.. olmaz valla undead beni bozuo :D :D ZUAHAHA abi o ne bi de troller domuza taurenler de öküze benziyo LOL :D :D Kopardınız beni ya.. Ama gerçekten çok yararlı oldu bu öneriler gerçekten teşekkür ediyorum. Şimdi anlaşıldıki güç istiosam Troll, karizma istiosam undead olcam.. bakalım nolcak..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Turkish Invasion Shall Continue.. SOON Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Race seçimi pek de önemli değil aslında. Bütün ırklar ile bütün class'ları gayet başarılı kullanabilyorsun.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 başta güç istiyorsan tauren olucaksın ben lvl 19 warrior yaptım koşma harıcı baymadım ölmüyor ki mübarek çok güçlü :P[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ya level 60'tan sonra daha fazla level atlamayacagin icin, hizli level atliyo diye troll secmenin anlami pek yok. orc'un axe ozelliginin rogue'a katkisi yok. bi tek undead'lerin ozellikleri birebir kullanilabiliyo. taurenden zaten rogue olmuyo... bence en mantiklisi UD ki, ben UD rogue oldum :)[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Heh Ya ben hordeda oynamayı düşünüyordum başta sonra karakterlere baktım ya , yani ancak bu kadar kötü görünebilir .Neyse dedim orc warrior açtım . Baktım mekanlardada işy ok hiç hoşuma gitmedi ortam sonra Alianceda açtım karakter hoş insanlar hafif salak bakıyorlar özellikle erkek olanlar ama oynadığım çevre çok güzel geldi bende öyle devam ettim . Belki baya sonra bir daha horde açmayı düşünebilirim hani alliance topraklarından sıkıldıgımda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Hepimiz birgün undead olacağız kaçınılmaz son bu, o yüzden neden bugünden keyfini çıkarmıyoruz olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 haha bu adam deli troll rogue bakınız 2 elde sword alla alla ben main hand sword kullanılmasına karsıyım[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar