Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elf Rogue açmayı düşünüyorum, önerilerinizi acilen bekliyorum!

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar, yeniyim.
Bütün sınıfları inceledim ve rogue olayını çok sevdim. Rogue olmayı seçince Night Elf olmak akla en uygun gibi geliyor. Warcraft dünyasına ilişkin bilgilerimin az olduğu için önerilinerizi bekliyorum.

saygılar sevgiler[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
Turkish Invasion Shall Continue.. SOON
Death is beauty, when wrapped in power..
Sosyal ağlarda paylaş

hangisi sana hoş geliosa onu yap ama bence görünüş önemli yani ben undead düşünüodum çok ii die ama undeadler bana çok ölü gelio ondan troll oldum[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

Şahsen bana da orc rogue saçma geliyor tank gibi bir cüssesi var ve gorile benziyorlar. Saklanma amaçlı oynayan bir karakter için dev bir cüsse garibime gidiyor. Troller domuza taurende öküze benziyor. Aslında benziyor kelimesi biraz yanlış oldu sanırım ta kendisi demeliydim. Ben tip olarak en çok undead'i seviyorum. Sadece hızlı lvl atlamanın cazibiyeti bana troll olma alternatifini sunuyor yoksa gözüm kapalı undead olurum. Ama 2. char olarak hunter açmaya karar verirsem kesin orc olacak :)
Sosyal ağlarda paylaş

Orcların hepsi bence şekil.. Undeadler aç bırakılmış cüzzamlılara trollerde bizim kapıcıya benziyor :P Onu geç taurenle oynayınca insanın ömründen birşeyler gidiyor , koşmuyormuş gibi geliyor insana... kaldıki birde 1/10 boyutundaki gnomea ölünce silesin geliyor charı :/[signature][hline]Hordish Manner

For The Horde!!!
Sosyal ağlarda paylaş

undeadler bana ölü geliyo
komentini gördükten sonra koptum.. Abi.. olmaz valla undead beni bozuo :D :D ZUAHAHA abi o ne

bi de troller domuza taurenler de öküze benziyo LOL :D :D

Kopardınız beni ya..

Ama gerçekten çok yararlı oldu bu öneriler gerçekten teşekkür ediyorum. Şimdi anlaşıldıki güç istiosam Troll, karizma istiosam undead olcam.. bakalım nolcak..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
Turkish Invasion Shall Continue.. SOON
Death is beauty, when wrapped in power..
Sosyal ağlarda paylaş

ya level 60'tan sonra daha fazla level atlamayacagin icin, hizli level atliyo diye troll secmenin anlami pek yok.
orc'un axe ozelliginin rogue'a katkisi yok.
bi tek undead'lerin ozellikleri birebir kullanilabiliyo.
taurenden zaten rogue olmuyo...

bence en mantiklisi UD ki, ben UD rogue oldum :)[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

Heh
Ya ben hordeda oynamayı düşünüyordum başta sonra karakterlere baktım ya , yani ancak bu kadar kötü görünebilir .Neyse dedim orc warrior açtım . Baktım mekanlardada işy ok hiç hoşuma gitmedi ortam sonra Alianceda açtım karakter hoş insanlar hafif salak bakıyorlar özellikle erkek olanlar ama oynadığım çevre çok güzel geldi bende öyle devam ettim .
Belki baya sonra bir daha horde açmayı düşünebilirim hani alliance topraklarından sıkıldıgımda ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...