Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 O kim ?[signature][hline]I'm lunatic. I'm heretic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 tanrı[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ya ateist se ??? kendi adıma konuşmadım herhangi biri[signature][hline]-görmedim -duymadım -konuşmadım [Bu mesaj Gwindon tarafından 05 Aralık 2004 10:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: Dorsia, 05 Aralık 2004 10:57 tarihinde demiş ki: ya ateist değilse? ne saçma bir sorudur bu ya...ateist se zaten tanrıya ümitlenmez... onun yerine gider neden kızlar bakmıyor bana diye üstüne başına saçına çeki düzen verir. Estetik ameliyatı olur vs. vs. sonunda yaptığı şeylerin kendini güzellesştirdiğini başkalarının görüşlerinden ve bakışlarından anlar... Ya da gider karakterini yapmacık bir şekilde değiştirir... ya ateist se... al sana cevabım... ters cevap verin ha... :D[signature][hline]-görmedim -duymadım -konuşmadım [Bu mesaj Gwindon tarafından 05 Aralık 2004 11:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu gene saptırdınız helal olsun.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar