Delyyyy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Aynen başlıkta yazdığım gibi geforce fx 5200 128 mb ekran kartım var ama bilgisayar onu 64 mb goruyor bu sorun nasıl çözülür bir bilginiz varsa yardım ederseniz sevinirim şimdidden teşekkürler[signature][hline]For The Horde!!! Coming Soon ->Nordhen The Undead Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 driverini yukle www.nvidia.com 'dan. bir de anarktini ramini ve ekran arktinin tam adini yazarsan sevinirim.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 anakart- Asus p4p800 p4p8x i865p ekrankartı-Winfast 128mb gforcefx 5200 ram-Twinmos 256mbram 400mhz ayrıca en son surucu yuklu olması lazım 61.77 en son çıkan olması lazım [signature][hline]HordishManner [Bu mesaj Delyyyy tarafından 04 Aralık 2004 11:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 lazim deme 66 kusurlu bisey cikti 1-2 ay once.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 hmm şu wow yuzunden bakmaya zaman olmamıs neyse sağolasın bir onu çekeyim Bu arada yazayım dedim 512 mb ram alıcamda twinmosmu alayım ustune ekliyeyim yoksa kingston mı alayım twinmos alırsam 256+512 olucak yani sizce hangisi daha iyi performans verir? [signature][hline]HordishManner [Bu mesaj Delyyyy tarafından 04 Aralık 2004 11:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 kingston daha iyi diye biliyorum. bence 2 tane al ramini indirim felan da isteyebilirsin buyuk bir yerden almiyorsan. bi boka yaramaz yani o yaptigin upgrade bende 1 gb var hala yavas sistem.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 o zaman kingstona gecerim satarım bu 256yı zaten pek iyi gelmedi bana 1-2 ay sonra bi 512 daha eklerim en iyisi o gozukuyor yada sadece 1 gb satılan ram varsa onu almak daha mantıklı gibi . kingstonun varmı 1gb ramı ?[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ı ıh 1 gb satilan ram yok. olsa atlarim direk 2 tane slotum var ddr icin ondan en fazla 1 gb oluyo ramim.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bu arada 128 mb olayı biosta 64 mb olarak ayarlanmış hay Allahım ya. neyse şimdi 64 mb goruyordu anakart şimdir 128 gorunca performansta bir değişim olucakmı yani olması lazım gibi değilmi yukseldiğine gore[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 tabii ki olacak. ama 2 katina cikmasini da bekleme performansin.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 2 tane aynı ram al dual kitler var satılan onlardan al. Anakartın dualchannel destekliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 biostan ekran kartını agp slotu gösterip raminide 128 mb seç bakalım o zaman düzelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Biostan Advanced kısmına gir oradan chipsete,graphic adaptor priority AGP/PCI olucak,aperture size ise 128 MB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bende bi kontrol edeyim dedim ve buna benzer bir sorunla karsilastim. benim ekran kartim da fx5200 128MB 64Bit ama windows sistem bilgisinde 32Bit olarak gorunuyor. ne yapmaliyim duzeltmek icin? [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 04 Aralık 2004 17:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 hehe benimki de 128 bit 32 bit gosteriyor herhalde herkeste oyle.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 para boqsa ocz ram al[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bu arada orada 32 bit yazmasının sebebi işletim sisteminin 32 bite kadar desteklemesi. hani sağ tıklıyoruz masaüstüne ayarlar diyoruz oradan ayarladığımız bir renk filtresi var. heh işte 64 bit işlemcilerde de 64 bit oluyor orası.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ocz ramin ne faydası olucak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar