Obi-Wan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Arkadaşlar jtl'yi weblebiden sipaiş etmiştim ama gecikmelerden dolayı iptal ettirdim. Dlgamerdan almayı düşünüyorum ama alttaki '11/08/2004 WARNING : Due to the difficulty in getting SWG stocks, as of today we will only be able to serve people who preorder.You will receive the serial key after you have purchased game' den tam olarak ne kastettiğini anlayamadım. Bilen varsa söyleyebilir mi? Teşekkürler[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 oyun stoklarındaki sorunlardan dolay ıbugun sadece pre-order yapanlara hizmet edeceğiz oyunu aldıktan sonra seri numarasını yollayacaz diyor yani bugun sipariş edersen belki bugun alamazsın gibi bir şey çıkardım buradan gecikebilir diyorlar...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 8 kasımdaki olaydan söz ediyolar sorun kalmamıştır artık[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkhonen Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Bugün aldım ben. 5 dakkada geldi cd key. Bir sorun yok yani rahatça alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 dlgamer olayını bana anlatırmısınız detaylı şekilde bende almak istiyorum cd lerin gelmesini mi beklesem yoksa oradan mı alsam karar veremedim[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Ben almadım ama kesinlikle Dlgamerdan al. Weblebiden falan sipariş ettiysen hiç bekleme çünkü 7 Aralıkda bile gecikme bekliyolar.[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 peki güvenilirliği falan nasıl ? yani diyelim bir aksilik oldu sorun çıktı cd key mailime ulaşmadı daha sonradan mail atıp böyle böyle sipariş verdim cd keyim gelmedi dediğim zaman bir çıkıntı yaratırlarmı ? 7 aralıktan sonramı gelecekmiş türkiyeye jtl ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Genellikle böyle yerlerden sipariş ettiğinde bir sorun çıkmaz. İnternette güvenilir olmayan bir site olursa zaten ordan sipariş edenler direk olarak yayıyo ve o site tabiki kapatılıyo. Download ederken elektrik kesilmesi falan gibi durumlarda ise download kısmını açtığında otomatik devam ediyo diye biliyorum ama emin değilim.[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar