Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jtl'yi Dlgamerdan alanlar ..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar jtl'yi weblebiden sipaiş etmiştim ama gecikmelerden dolayı iptal ettirdim. Dlgamerdan almayı düşünüyorum ama alttaki '11/08/2004 WARNING : Due to the difficulty in getting SWG stocks, as of today we will only be able to serve people who preorder.You will receive the serial key after you have purchased game' den tam olarak ne kastettiğini anlayamadım.
Bilen varsa söyleyebilir mi?

Teşekkürler[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse

Mesaj tarihi:
oyun stoklarındaki sorunlardan dolay ıbugun sadece pre-order yapanlara hizmet edeceğiz oyunu aldıktan sonra seri numarasını yollayacaz diyor yani bugun sipariş edersen belki bugun alamazsın gibi bir şey çıkardım buradan gecikebilir diyorlar...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Mesaj tarihi:
Ben almadım ama kesinlikle Dlgamerdan al. Weblebiden falan sipariş ettiysen hiç bekleme çünkü 7 Aralıkda bile gecikme bekliyolar.[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse

Mesaj tarihi:
Genellikle böyle yerlerden sipariş ettiğinde bir sorun çıkmaz. İnternette güvenilir olmayan bir site olursa zaten ordan sipariş edenler direk olarak yayıyo ve o site tabiki kapatılıyo. Download ederken elektrik kesilmesi falan gibi durumlarda ise download kısmını açtığında otomatik devam ediyo diye biliyorum ama emin değilim.[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse

• Yeni Oluştur...