kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 benim gibi bir soruna benzer birinin açtığı forumda hiç bişey bulamadım kusura bakmayın.Bu gün alabildim ancak cd içinde bu güne kadar hiç görmediğim bir uygulama var File Split Merger ile açıyor nedir bu onları zip halinde açıp birleştiriyor da 2. cd de falan salak saçma şeyler yapıyor yok yüklerken windows hata veriyor sürücüde hede hödö falan filan yokmudur bir program onlan acalım simdiden teşekkürler.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Oyunun kopya mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 orjinal olup böyle bişey olsa tepesine binerdim aldığım yerin :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bilmeden yanlış birşey söylemiyeyim diye sordum... :) Kopya oyunlarda farklı versiyonlar var piyasada... 3 cd'lik, 4 cd'lik, 5 cd'lik ve 1 dvd'lik versiyonlar. Cd sayısı azaldıkça daha fazla sıkıştırılmış... O yüzden kendi yüklemesi değil de dosyaların sıkıştırılmışını klasör açar gibi yüklüyorsun.Ama hata konusunda birşey söyleyemiyeceğim ama içindeki dosya yanlış değil sanırsam.(Benimki de öyle. Ama bende öyle bir sorun çıkmadı.) Bu arada arkadaşın sorusunu yanıtlamak için kopya olandan bahsettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 benim 5 cd lik sanırım nasıl bir işlem yapmam gerekiyor dediğim program la acıyor cd nin icinde 1 dosya oluyor zaten onu acıp zip halinde desktop a atıyor ..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Benimki 3 cd lik versiyon. İlk cd'de self-extractor, sonrakilerde rar veya zip falan olması gerekiyor. Eğer cd değiştirmelerde sorun oluyorsa ilk cd bitene kadar bekle sonra cancel deyip sonraki cd'lerdekileri maual olarak aynı klasöre aç. O zaman çalışması lazım ama çalışmıyorsa büyük ihtimal cd bozuktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar