PrinsiPaL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Ne kolaymış yalnız kalmak Dost dediklerimiz yalanmış Doğarken yalınz kalmış insan Hep kendini kandırmış Çevredeki insanları var sanmış Ne kolaymış yalnız kalmak Tanrıya yazılmış birkaç söz varmış Tanrı yokmuş Ne kolaymış seni unutmak Bak gülüyorum şimdi Yaşama, ölüme, aşka... Kendime; En çok kendime gülüyorum Tanrı için ağlıyorum Tanrı yokmuş Beni ben yapan sen için ağlıyorum Sen yoksun Dokunmuyor, görmüyorsun Canın kadar kıymetli gözyaşlarımı döküyorum Yalnız senin için ağlıyorum İşte... Tanrım için ağlıyorum Tanrımın yüzü parça parça Rüzgar ol gel, dokun tenime Bir yudum alkol ol, gel yak beni Bıçak ol, kes damarlarımı Gir kapıdan son bir kez daha sarılayım Tut elimden götür... karanlık saydığım mutluluğa Gel al beni Tanrı ölür mü ya... Yavrusunu bırakıp gider mi insan İnsan hiç annesini üzer mi? "ölüp" Yapamaz dersin ya; Ama ya yalnızsa!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TroNe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 arkadaşım yine döktürmüşün... :) Allahtan normalde böölee bunalım diilsinn :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Çok beğendim ben de. Buna karşılık edecek tek kelime lafım yok sanırım. Sadece; tebrikler.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrinsiPaL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 teşekkür edrim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrinsiPaL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 sen sil beni.... sonra hayır ve alamet ara olcak işmi >:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Sn Prinsipal gercekten guzel umarım bunları hıssederek yazmıyorsunuzdur..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrinsiPaL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 hissetmeden böle bişi yazman zor!!!... ama genelde bu psikoloji de olmuyorum tabi... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Çok güzel yazmışsın tebrikler tarif edecek kelime bulamıyorum.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar