manve Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Bir arkadasima isletim sistemi olarak windows server 2003 yuklu dell poweredge 2950 almistik gecenlerde. 4 tane 750gb hdd raid-5 olarak kurulmustu, biz 2 tane daha ayni hdd den alip kapasiteyi arttiralim diye ugrasirken sistemin agzina sictik :) Zaten isletim sistemi eski diye windows server 2008 yuklemeye niyetliydik ama ikimizin de bu konuda tecrube az olunca pek gozumuz yemiyordu. Simdi komple goctugunden yapmamiz gerekiyor. Simdi 352135 kez desktop bilgisayara windows sil/kur yapmis biri olarak. Bunu yuklerken dikkat etmem gereken ve desktop versiyonundan farkli olan bir nokta var mi? Aletin uzerinde Dell perc 6/i integrated raid controller var, 6 tane de 750 gb hdd var elimizde. Raid 5 kuruluydu daha onceden, yeniden raid-5 olarak devam edelim mi? bir de bu raid isini tam olarak nasil yapiyoruz? Isletim sistemini kurmadan mi setup yapmamiz gerekiyor yoksa her seyi kurduktan sonra da yapabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Normal kurabilirsin de ne için kullanacaksın ona göre versiyon seçmen gerekebilir birde R2 kur düz 2008 yükleme, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 R2 kurulcakmış zaten. Ya işte küçük bir şirketi var 10 bilgisayarlı falan. hepsinin dosyalarını ortak bir yerde tutmak istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 next next next Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar