pretoryus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 MTG turnuvası nasıl olmalı? herkes kendi destesiyle mi katılmalı? yoksa yeni kart alınıp herkesin şansı eşit mi sayılmalı... o zaman ustalara haksızlık edilmiş olmuyormu? veya katılımcılar eski oyuncuları gördüklerinde bu adamların kartları artık son seviye olmuş katılsak şansımız yok derler mi??? ilk 3 nasıl ödüllendirilmeli? ödül booster olursa tatmin edici olurmu?[signature][hline]slay them all
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 boyle alalim seni, oku biraz.[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
Levent Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: pretoryus, 02 Aralık 2004 01:29 tarihinde demiş ki: herkes kendi destesiyle mi katılmalı? yoksa yeni kart alınıp herkesin şansı eşit mi sayılmalı... Bu sorunun cevabı MTG oyun formatlarıyla alakalı, eger Limited Game oynuyorsan booster veya pack acıyor ve deckini o an cıkanlardan kuruyorsun demektir, ama Constructed formatında oynuyorsan tabiki herkes kendi deckini yanında getirir ve onlarla mac yapar. said: pretoryus, 02 Aralık 2004 01:29 tarihinde demiş ki: veya katılımcılar eski oyuncuları gördüklerinde bu adamların kartları artık son seviye olmuş katılsak şansımız yok derler mi??? Kart acısından "son seviyeye gelmiş kart" diye bir şey yok bu kartların lvl atladıgı bir oyun degil :), o an hangi deck varsa uygun oyunu iyi oynayanlarda yeni oyuncularda bu decki hazırlayıp oynayabilir, ama sansların eşitligi hakem mac dudugunu caldıgı anda değişir nitekim iyi oyuncu iyidir :). said: pretoryus, 02 Aralık 2004 01:29 tarihinde demiş ki: ilk 3 nasıl ödüllendirilmeli? ödül booster olursa tatmin edici olurmu? Genelde Draftlarda ilk 2 ödullendiriliyor ama bu sealed deck veya constructed formatlarında ilk 8 sekline dönusuyor tabiki, ödul hep booster oldu su ana kadar kimsenin şikayetide olmadı ama bundan sonra değişirmi buyuk turnuvalarda odul bilemem.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ----------------------
pretoryus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: Dralnu, 02 Aralık 2004 01:36 tarihinde demiş ki: boyle alalim seni, oku biraz. ewet işe yarayan bi site thnks so much[signature][hline]slay them all
pretoryus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 levent anlatamadım heralde derdimi mesela uzun bi süre magicle ilgilenmemiş birisi elindeki kartlar mirage serisi falan yada daha eskileri... turnuwa yazısını görüpte kafeye girdiğinde 2000yılı wede sonrası kartlarının kendi kartlarına olan yeniliğini,çeşitliğini vede güçlülüğünü görürse durup bi düşünmezmi buarada yanlış anlamayın eski kartlar güçsüzdür diye bişey söylemiyorum benim kullandığım destede 100/90 ı eski kart bide şu olay war kafe içinde alınan boosterlar 2 3 kişinin en iyi desteyi hazırlamasına yol açıcak şekilde dağıtılırsa,değiştirilirse biraz garip olmazmı... buarada en iyi deste diye birşey yok bunuda biliyorum herkes herkesi yenebilir sadece karşındakini vede kendi kartlarını çok iyi bil yeterli[signature][hline]slay them all
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 verilen link e bakarsan veya levent in yazisini incelersen turnuvalarin belli cesitlere ayrilarak, bir sekilde, bahsettigin handikaplara gore dengelenmis oldugunu gorursun ..[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
CedricGoldenaxe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 levent bey, ben de bir adet son seviye kart istiyorum. lutfen geregini yapin koordinator olaraktan..
Levent Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Cedric Dayı sana son seviyo Premium YoG ayırdım askerden dönunce vericem ama :).[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ----------------------
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 draftlar rochester olmamalı, nooblar desteklenmeli :D[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King
Öne çıkan mesajlar