Rock Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Oyuna ancak akşam evden girebilirim. Orada gözüken nickim duncan idaho. Gerçi baş harfleri büyük yapmıştım ama nedense küçük çıktılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bi de millet 5 tane beleşten deste veriyolar diyorudu, meğere o 5li kor seti almak gerekiyormuş kağıt olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Tamam ekledim buddy listime oyundan online oldugunda mesaj atarım sana.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 5 tane vermiyor ama üye olduktan kısa bir süre sonra mailime kupon geldi. En azından ilk 3 booster yada bir them deck neredeyse bedavaya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 hııı ben de 1 mavi 8th deck bi de kavisaki bustırı aldım, ama şu an bi daha dl ediyorum oyunu. bütün dl ettiğim parçalar bozuk nerdeyse, bi ara senle de oynarız ver rumuzunu. benimki "Elanora" (değiş tokuş yaparken daha rahat keklemek için hehhehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Ya seviyorsunuz şunu ama bence tam bir para tuzağı, normalde parayı kırdıkları yetmiyormuş gibi şimdi de siber alemde kırıyorlar :/.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 yok ben para kazanmak için girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: SilphatosIce_, 02 Aralık 2004 15:33 tarihinde demiş ki: Ya seviyorsunuz şunu ama bence tam bir para tuzağı, normalde parayı kırdıkları yetmiyormuş gibi şimdi de siber alemde kırıyorlar :/. Arkadaşım ona bakarsan hayattaki herşey tuzaktır. Ben eskiden Nenula da Ultima Online oynardım(Paralı oldu diye bırakmadım. yanlış aanlama). Şimdi o bile paralı oldu. Hayattan zevk almak için bazı şeylerden fedekarlık etmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bir sorum daha olacak. Oyunda deck kurarken normal landleri de satın mı almamız gerekiyor yoksa onlarıda herhangi biryerden bedavaya ekleyebiliyor muyuz? [Bu mesaj Rock tarafından 04 Aralık 2004 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Rock, 04 Aralık 2004 23:43 tarihinde demiş ki: Bir sorum daha olacak. Oyunda deck kurarken normal landleri de satın mı almamız gerekiyor yoksa onlarıda herhangi biryerden bedavaya ekleyebiliyor muyuz? [Bu mesaj Rock tarafından 04 Aralık 2004 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] evet ben sky slam aldım mesela 8.edisyon destesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar