KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 MTG online için account alayım dedim daha bir türlü başarılı olamadım kaçtane kart denedim yaptım ettim ama olmadı da olmadı arkadaş problem neden yada karşılaşıp çözen bilen varmı;?[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ben de bir türlü alamadım. Bilen varsa bi zahmet yardım etsin. Şuana kadar sanal bonus ve sanal worldcard denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 turkiyedeki kredi kartlarını kabul etmiyolar sanırım uzun süredir. nedenini ve çözümünü pek bilmiyorum bende.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValkyR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 last mage forumlarında da bu konu konuşulmuştu aynı problemi yaşayan arkadaşlar olmuştu.wizardsa bi mail atarsanız sorunla ilgili olarak bi süre içinde çözüyolar die biliyorum.problemi yaşayanlarda bi maille çözüme ulaşmışlar.the last mage forumları : http://www.merlininkazani.com/tlm/forum/forum_topics.asp?FID=20[signature][hline]'Big one I , One big eye. One-eye see Two-eye die!' ---Traditional cyclops chant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: ValkyR, 17 Kasım 2004 21:32 tarihinde demiş ki: last mage forumlarında da bu konu konuşulmuştu aynı problemi yaşayan arkadaşlar olmuştu.wizardsa bi mail atarsanız sorunla ilgili olarak bi süre içinde çözüyolar die biliyorum.problemi yaşayanlarda bi maille çözüme ulaşmışlar.the last mage forumları : http://www.merlininkazani.com/tlm/forum/forum_topics.asp?FID=20 O( http://www.merlininkazani.com/tlm/forum/forum_posts.asp?TID=2132&PN=1 )konuyu ben açmış olmama rağmen kesin bir cevap alamadım. Magic'in yardım bölümüne mail attım. Gelen cevapta kredi kartını gözüken bir ekstre adresi olmadığı için(sanal karttı) geri çevrildiği yazmıştı. Ama daha sonra adres yazan başka bir kart denediğimde yine olmadı. Boş zamanım olursa yine mail atacağım. Bu sırada bu soruna kesin bir çözüm bulan varsa yazsın lütfen. [Bu mesaj Rock tarafından 18 Kasım 2004 01:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Bendede account acma sorunu vardi kredi kartinin adresi yanlis falan diyordu. Ordan customer departmenta mail yazarsaniz 2-3 gun icinde cozuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ben 4 kez mailleşerek açtırdım kredi kartını.denemekten vazgeçmeyin[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 İngilizceme mail yazacakkadar güvenmiyorum. Acaba yazdığın maillerden bir kaçtane örnek verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CedricGoldenaxe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 hi, I can't activate my account with my credit card. can you please make it available? my account's name is xxx (account adini yaz buraya) bunu yazarsaniz tech help bolumune, 1-2 gun icinde aciyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Hımm. Benim ilk yazdığpım e-mail'de buna benziyordu. Bir debunu deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 işe yarıyor sizin accountunuzu bir üst seviyeye taşıyorlar ve sorun çözülüyor.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Sanırım sorun adresin yazılımından kaynaklanıyormuş. Türkçe karakter meselesi. Siz adresinizi nasıl girdiniz(Türkiye'de yazdığımız gibi, ingilizce, Türkçe karakter kulanarak yada kullanmadan, vs..)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Rock, 30 Kasım 2004 19:35 tarihinde demiş ki: Sanırım sorun adresin yazılımından kaynaklanıyormuş. Türkçe karakter meselesi. Siz adresinizi nasıl girdiniz(Türkiye'de yazdığımız gibi, ingilizce, Türkçe karakter kulanarak yada kullanmadan, vs..)? hocam benim de aynen böyle bir sorunum var, billing infor cart curt diyip sonra da authorization diyor. İng karakterle de Türkçe karaketerle de girsem farketmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CedricGoldenaxe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 non usa credit card lari oyle bi bekletiyolar once. mail atmadan cozemezsiniz. turkce karakterle alakali oldugunu sanmiyorum ama kullanmayin abi siz de bir defalik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Hayır mail attım. Gelen cevapta adresin sorun olduğu söyleniyor. Türkçe karakter kullandığım için harflerin şekilleri bozulmuş. Yani ç,ş,ğ,ı,ü,ö harflerinin yerine saçma sapan karakterler gelmiş. O yüzden olduğunu döylüyor. Zaten bu benim 2. mailim. İlkinde de yine adres sorunu var demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CedricGoldenaxe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 senin cozumun belli o zaman birader. accounta girip duzeltip mail atacaksin budur budur adresim diye. zaten o sorun olmasa da mail atman gerekecekti bir onceki mailde yazdigim nedenden dolayi. eskiden biri sifresine turkce karakter eklemisti de gunlerce girememisti accountuna. dikkatli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Hehe. Adres değişti sorun çözüldü. Artık ben de varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Bir de arkadaşlar sizce oyuna ne alarak başlayayım. Theme deck, booster, vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 3x kamigawa booster + 2 tix al direk draft yaparsın.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Pardon "tix" nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Tix=Ticket Magic Online ın para birimidir, Magic Online store dan aldıgında 1 tix=1$ dır.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 3 booster almak yerine önce 1 theme deck alıp onu boosterlarla desteklemek daha mantıklı değil mi? Gerçi başka bir arkımda 1 tournement pack önermişti oyuna yeni başlarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Ben draft yapman icin 3 booster dedim deck kurman icin degil.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Sorun şuki ben bu işte biraz yeniyim ve söylediklerini tam olarak kavrayamadım :( Draft'ın ne olduğunu biliyorum ama söylediklerini yapınca nasıl ve kiminle draft yapacağımı anlayamadım. Kısacası yeni ve bilgisizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Sen bana nickini soyle ben seni buliyim anlatırım.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar