Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bi türkçe çalmadın ya aşk olsun :)[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı: Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Delacım güzelim, açmadı beni yabancı çup tıs çup tıs, nerede çilek dudaklarınııı nerede bin arabamaa neredeee? Şaka şaka, ama Led Zeppelin çalmadan programı bitirirsen ölümü öp (İlahi şantaj eh eheh)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
FeAnDoR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 oh be varmı turkce musık gibi :)[signature][hline]n0body 16 Temmuz 2004 10:34 tarihinde demişki ::[b] ben ekran kablosunu direk kendime bağladım daha iyi performans alıorum valla (insanda kablo girişi nerde? diye sormayın söliyemem ayıp)
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ben aldim. darestan istedi caliyorum. The Darkness - I believe in a thing called love[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 teşekkürlerimi iletiyim wjimize burdan :)
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 baba geceye uygun fazla ağır olmayan parçalar çal...ya da türkçe çal...[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı: Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Öne çıkan mesajlar