Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Paticik Radyo] 04.12.2004 yayını

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
girdim ben. soyle 10-15 sarkilik bir playlistim var, onu calip gidicem.

bu sabah dinleyip tekrardan begenip sizinle paylasayim dedigim biriki grup biriki sarki.

The Cure - Taking Off[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
oha bu nihil morari'nin girişi de carmen quasy'e benzeseymiş.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
they bury me like footsteps in the snow.
Mesaj tarihi:
Tonic - if you coul only see

Taparım buna Dela !!!

Ama maselef işten dinliyemiom =o/[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
ne hamiti la Duman eski albüm ya da Kurban!! da radyo bitti ya...[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı:
Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
aman tanrim otyg'in holy diver coverimi var hueuheuhe nasil gozden kacmis bu arastiriyim ben :P

bu arada bi B-S - Draconis Albionensis reca edebilir miyim[signature][hline]BI' TEPKI VERIN ULEAAAN!
Mesaj tarihi:
Eheh Bal-Sagoth süper olacak şimdi du bakalım geliyor In Flames Arkasından.

Holy Diver bu arada 2000 albümü Sagosvindars Boning albümünden
[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...

[Bu mesaj SadButcher tarafından 04 Aralık 2004 17:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Şu aan çalan After Forever şarkısı 2004 albümüdür bilgilerinize bu arada After Forever arkaya brutali vokalleri daha çok koymuş pek bi güzel olmuş zaten melodik death, melodik black gibi son 5-10 senede ortaya çıkan türlere yenisi ekleniyor yavaştan enteresan olacak bakınız Wintersun gelicek
Infernalin isteği ardından power ve brutal karıştırılmış güzel bir tür...

Edit melodik bleck yazmışım ellerim kırılsın...
[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...

[Bu mesaj SadButcher tarafından 04 Aralık 2004 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj SadButcher tarafından 04 Aralık 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
wintersun gerçekten güzel gruptur, bilgi de vereyim ilk albümleri 2-3 ay önce çıktı ve grup 2 kişiden oluşuyor.[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain...
Mesaj tarihi:
tamam tarzlarından saptılar, deathle falan ilgileri kalmadı ama yeni tarzları da gayet güzel bence.. yani r2r ve stye yi diğer albümlerden alt seviye görmem kesinlikle...
ha bir colony'nin, jester race'in yeri ayrıdır tabi.[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain...
  • Yeni Oluştur...