Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 girdim ben. soyle 10-15 sarkilik bir playlistim var, onu calip gidicem. bu sabah dinleyip tekrardan begenip sizinle paylasayim dedigim biriki grup biriki sarki. The Cure - Taking Off[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Head Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 tunca'yı dinliyorum şu an.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Head Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 oha bu nihil morari'nin girişi de carmen quasy'e benzeseymiş.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
tunca Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 teşekkürlerimi sunuyorum dinleyenlere =)[signature][hline].
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 eee yokmu öğle vaktinden sonra bi kaç wj?[signature][hline]Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164
theCio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Dela liste varmı bakabiliceğimiz kafana göremi çalıyosun ? BU Chilly'de çok iyiymiş ilk dinledim ben valla.[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş...
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 türkçe çal baba türkçe..[signature][hline]Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164
theCio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Tamam oldu..[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş...
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bilgisayar başında ders çalışmak pöff...(gerçi tüm yıl defter bile açmadım garip geldi biraz...)[signature][hline]Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164
theCio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Biraz şarkı atlasan hep aynı grubu çalıyor...[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş...
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Berksan - Çilek :) iyi geldi arada :-)[signature][hline]Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 eee senden sonra???[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı: Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Tonic - if you coul only see Taparım buna Dela !!! Ama maselef işten dinliyemiom =o/[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ne hamiti la Duman eski albüm ya da Kurban!! da radyo bitti ya...[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı: Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Saat 19:00 civarına kadar yayındayım dinleyenler anlamıştır zaten yine gürültü çalıyorum :P bekleriz...[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 aman tanrim otyg'in holy diver coverimi var hueuheuhe nasil gozden kacmis bu arastiriyim ben :P bu arada bi B-S - Draconis Albionensis reca edebilir miyim[signature][hline]BI' TEPKI VERIN ULEAAAN!
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Eheh Bal-Sagoth süper olacak şimdi du bakalım geliyor In Flames Arkasından. Holy Diver bu arada 2000 albümü Sagosvindars Boning albümünden [signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... [Bu mesaj SadButcher tarafından 04 Aralık 2004 17:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Jester Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 IN FLAMES WE TRUST! yönetiyosun kasapcım.[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain...
Jester Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bir de jesterscript transfigured alabilir miyiz if den?[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain...
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Şu aan çalan After Forever şarkısı 2004 albümüdür bilgilerinize bu arada After Forever arkaya brutali vokalleri daha çok koymuş pek bi güzel olmuş zaten melodik death, melodik black gibi son 5-10 senede ortaya çıkan türlere yenisi ekleniyor yavaştan enteresan olacak bakınız Wintersun gelicek Infernalin isteği ardından power ve brutal karıştırılmış güzel bir tür... Edit melodik bleck yazmışım ellerim kırılsın... [signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... [Bu mesaj SadButcher tarafından 04 Aralık 2004 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj SadButcher tarafından 04 Aralık 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Jester Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 wintersun gerçekten güzel gruptur, bilgi de vereyim ilk albümleri 2-3 ay önce çıktı ve grup 2 kişiden oluşuyor.[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain...
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 in flames'in whoracle'in bir daha yanina yaklasamamis olmasi beni kederlendiriyor[signature][hline]BI' TEPKI VERIN ULEAAAN!
Jester Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 tamam tarzlarından saptılar, deathle falan ilgileri kalmadı ama yeni tarzları da gayet güzel bence.. yani r2r ve stye yi diğer albümlerden alt seviye görmem kesinlikle... ha bir colony'nin, jester race'in yeri ayrıdır tabi.[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain...
Öne çıkan mesajlar