liberal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Selam, tp-link router var. Biraz araştırdım Netlimiter'a gerek olmadan router'ın QoS seçeneğini kullanarak her hangi bir ip'nin çekeceği max dl up değerlerini ayarlayabiliyoruz sanırım. Bu gerçekten işe yarıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 denemesi bedeva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Pratikte pek yaramiyor ama denemesi bedave. Yani diger ip den agir toorent baglantisi ip tv falan izleniyosa sikinti oluyo yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 ya torrent değil ama evde film izleyen bir familya var bitirdiler internetteki tüm filmleri yemin ediyorum. Ayrı 2 tane ayrı bağlantı var evde (2 çanak anten hede hödö). 1 tanesini kullanalım sadece, paketi yükseltelim diyorum herkes kullansın kısıtlamayla ama bandwith control bir işte yaramıyorsa hiç kasmayalım çünkü eğer kullanacaksak modemin yerini değiştireceğim tüm ev çeksin diye, diper anteni sökeceğiz ıvır zıvır olacak biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 yaptım ve bi boka yaramadı, sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar