disasterrr Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Beyler ses ve video dosyasını birleştiren bi program biliyomusunuz? Varmı öyle bişey? duydum bi yerde ama bulamadım. Varsa bi bilginiz link verirseniz sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Yokmu bi yardım edicek kimsecikler.. çok lazım böyle bi programçç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 adobe premiere'le her turlu motaj isini yaparsin. 2 kanal ses ekleyebilirsin videoya ses cikarabilirsin. kazaadan adobe premiere full diye arat. cikiyor indir. tek kotu olayi yaptigin videoyu avi veya mov oalrak cikarttiginda hayvan gibi yer kapliyor.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 oo eywallah. kullanımı kolaydır inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 paintten daha kolay diyim anla.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Saolsın kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Yanlız ben bunu çözemedim :) Daha kolay bi program bilen yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 nasil cozemedin ya, ilk once isleyecegin videoyu ac. asagida seritlerden video yazan kisma surukle. sonra sesi ac. audio yazan yere surukle. 2 adet ses koyabilirsin bu arada mesela kisik sesle muzik calarken konusma gelir vs. sag tiklayarak videolarin ve seslerin hizlari uzerinde felan oynayabilirsin. yandaki toollardan biri videoyu cizgilerle boler. bi tanesi oraya buraya surukleyerek tasimana yarar.bi tanesi kucultup buyutmene bi tanesi de secmene o alttaki seritlerin oldugu blogu kullanacan.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ya sesin ve görüntünün süreleri eşit. herşeyi tam. sadece birleştirmeyi yapıcağım yer lazım. ama bulamadım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 file>orada import mu export olye bisey olacak oradan.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Windows movie maker daha kolay değil mi? Profesyonel çalışmayacaksan tabi. Aç videoyu, aç sesi time line'a koy gitsin. :)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 premiere yonetiyor diyemicem ama yonetir yani sharawae bir program ve adobenin. adobeyi duyunca onermek bile ayip aslinda ;)[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 daha kolay bi program yokmu yapamadım bea... yada yapılışını ss alıp gösterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 hayatimda gordugum kullanmasi en kolay program adobe premiere nasil yapamadin.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar