Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sql Şeyşi

Lancelion

Öne çıkan mesajlar

CREATE TABLE `phpbb_pjirc` (
pjirc_name varchar(255),
pjirc_value varchar(255)
);

INSERT INTO phpbb_pjirc ( pjirc_name , pjirc_value ) VALUES ('irc_mod_version', '3.0.2');
INSERT INTO phpbb_pjirc ( pjirc_name , pjirc_value ) VALUES ('irc_status', '1');

Daha böyle devam eden uzun bir Sql komutumu,döngüsümü işte var elimde.Bir mod kurmam lazım ve bunu yapmamı istiyor.Bunu Lycosta nasıl yapabilirim detaylı olarak anlatabilecek var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

yaw kusura bakmada madem bu kadar az bilgin var ve yapmak istiyorsun ne diye gidip türkçe php kaynaklarının olduğu sitelere bakmıyorsun?

phpmyadmin i açıp ilgili database i yarattıktan ya da seçtikten sonra soldan db ismine tıklaman ya da ismi seçmen sonucunda açılacak olan pencerede bulunan gözat şeysine tıkla(altında yanında ya da üstünde "or location the text file" gibisinden bişey yazması lazım). sonrasında ise daha önceden notepad'e bir güzel c/p yaparak yapıştırdığın (hani buraya yazdığın kod) ve ardından kaydet deyip çık diyerek hazırladığın text dosyasını bulup seç. Sonrasında sadece go butonuna basmak kalıyor.

bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam kabul ediyorum başlamamalıydım ama daha newbie yim ve diğer forumlarda cevap bulamıyorum sorularıma çoğu eskimiş forumlar ve girmiyor kimse...
#-----[ IN-LINE FIND ]------------------------------------------
#
''", $user_actkey) . "'" . $avatar_sql . "
#
#-----[ IN-LINE AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
, irc_commands = '" . $irc_commands . "'

pek burda ne demek istiyor...

*arkasına bakmadan kaçar*[signature][hline]İmza buysa Kral benem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...