Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 japonyadan işlevsizleri ucuza alıp burda 5 kat fiyatına satmak lazım bknz:ismim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 calimero said: [ abi filtreler 8-10 saat sonra işlevini kaybeder diyodu internette, nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 abi biçok yerde gördüm. hani filtre açıldıktan sonra ömrü yoğun gaz altında 8-10 saat, hafif gazda falan kullanımda 1 gündür diyodu. o yüzden saçma geldi almadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 toplam kullanım süresi olmasın o? 8 saat boyunca aralıksız gaz solumayacağına göre baya bi gider sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 kullanmadiginda da strec filme sarıp oyle saklayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Onu düşünmüştüm ben de, araştıracaktım. Kullanılıyosa alayım bari. Bir de bu eyleme yetişmez de Amazon.com'dan Türkiye'ye gönderen satıcılar var, ucuz baya. Amazon.co.uk'de de var ama oradakiler çok iyi gibi gelmedi bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Gecer. Vetgi de alirlar, o vergilerle biber gazi alip sana sikarlar. Alan memnun veren memnun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar