exclusive98 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 *Battle tag değişimi olmamıştır. *Herhangi bir hile (bot vb.) kullanılmamıştır. *Bütün bilgiler benim üzerime kayıtlıdır. *2 Email ve Gizli sorular verilecektir. *Oyun kurmak için gereken key verilecektir. *Mp 10 yapabiliyor. *130m gold var hesapda *Alışveriş ciddi olmasını isterim yani ''kimlik fotokopisi gibi bilgiler'' *Hesabım budur *İletişim için ekleyebilirsiniz *Ciddi alıcılar mesaj yolu ile ulaşırsa tel no verip konusabiliriz. *Alıcak kişiye kargo ile oyun kutusu gönderilebilir. *Hesabı 200 TL satmayı düşünüyorum gerçek alıcaklı kişiye indirim söz konusu olabilir. *Buda hesabımın eski hali :) Yeni görüntü atamıyorum oyun error veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 :) bu 200 ediyorsa ben 400 e olgar da 2bin e satar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exclusive98 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 konuyu baltalamaya hakkın yok kaca satıyorsam satıyorum ındırım yapabılırım yazmısım tabı sızın gıbı enayıler her forumda oldugundan bogle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 exclusive98 said: konuyu baltalamaya hakkın yok kaca satıyorsam satıyorum ındırım yapabılırım yazmısım tabı sızın gıbı enayıler her forumda oldugundan bogle oluyor Enayi 200 tl ye alan olabilir. Bize troll diyebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exclusive98 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 beyin a*cıklamasımı yaşıyon salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 200 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 tı sısısısısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 exclusive98 said: beyin a*cıklamasımı yaşıyon salak Face de çok masum bakıyorsun. Şöyle bir düşündüm de o masumluğa 200 TL değil 2.000 TL az gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exclusive98 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 aynısını anan ıcın dusunuyordum gavur dölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 seni doğuran anne ne güzel bir anne ama sana küfür etmemeyi öğretememiş yazık. Neyse masumluğuna veriyorum yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 ahaha böyle bi cvp beklemiyormuş kitlenmiş gariban :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 exclusive98 said: aynısını anan ıcın dusunuyordum gavur dölü ahsıudhaskıduahskdhaskjdhaksjhd 7 yaşındakiler diablo oynayamıyordu ya satışı yasaktı sanki nasıl ele geçirmiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Demirtaşpaşa Anadolu Teknik, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 excalibur_13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 adsfasd çok tatlısın demiş ozii, eleman da rage olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Sequonun barbarianı çok ayrı bir klansmanda, niye onu karıştırdınız ki şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 abi vurmayın yeter öldü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 yandaş barbar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 rage ye rage yok bizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 #diyaploren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 #direnergen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 fifa98le aynı yıl doğmuş, zaman ne hızlı geçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Silphatos said: fifa98le aynı yıl doğmuş, zaman ne hızlı geçi 4 yasindaydim be off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 diablo oynamaya başladığımda daha doğmamış lan, şimdi millete gavur dölü falan diyor. duygulandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar