Quanzi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 4 Pillar of Fire ve mefta[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch *Kendorf attacking to glacier giant* -Why? :( WHY?? -for die... (masochistic action, I'm relax :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Yeni serverların 1.'sine giriyorum şincik. Nick Cesur yukarda da yazdığım gibi. ehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleamder Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Valla ben 55im assasin bırakmaya hiç niyetim yok Tekrar baştan başlamak çok sıkıcı ya! 55 olana kadar neler cektim 0 dan başlamak kasar ama kesin konuşmuyum bana belli olmaz![signature][hline]***Kontrollsüzz Güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir??*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu sen acmıssın? İlginc valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Nerdesin sen bea.Gireceksen servera dalak hemen? Sınava giremeyecen sen bu gidişle :-P lvl 19 oldum anca.Habire düşüyorum sunucudan.Dayım sağolsun köklemiş downloadu sonuna kadar.25kb' dan 3 kb felan kalıyorsa bana iyidir :-P[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X] Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Yok mu kimse bea? Şöyle bi girip parti atak?[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X] Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: TheCoder, 03 Aralık 2004 03:42 tarihinde demiş ki: valla ben girdim 31 im şu anda iyi gidyor.. 31 'ne assasin mi açtın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 muratt,yeni serverda ilk savaş olana kadar insanların yendiği resim çıkar.Bir de Chitin çıkarmak çok zor bir şey değil ki.Yabancılar Bu oyunu günde en aşağı 15 saat oynuyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diezburak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 olum manyakmısınız yeni servere geçmeyin!!!!! herkez oraya geçince orada çok lag olacak are var en iyisi DİEZ diezdekiler diezde kalın ZATEN HEP YENİDEN BAŞLAYINCA KİMSE İLERİYE GİDEMİYO GELİn 30 a hayda yeni servere aptallık yapmayım BEN SONUNA KADAR DİEZDEYİM !!!!!!!!!! <<<<>>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleamder Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ben idezdeyim ama sıkıntı bastı geçiyorum yeni servera valla sıkıntı bastı warrior olacam bu sefer olacam bi provoker harpy partileriyle işi götürürüz[signature][hline]***Kontrollsüzz Güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir??*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ben bıraktım oyunu valla,paticik uo da tekrar ultimaya basladım. Kusura bakmayin ama bu oyun bayar.Cünkü sonu var,milletin amacı ne,tamam 60 falan olmak,e 60 olanların amacı ne cz de np avlamak,nereye kadar peki,cz nin ne kadar kucuk bi alan oldugunun farkındasınız zaten.Bence sizde kasmayın,bu oyunun zevkli bir insan icin ömrü tas catlasın 4 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Buzkirpisi, 04 Aralık 2004 01:23 tarihinde demiş ki: Ben bıraktım oyunu valla,paticik uo da tekrar ultimaya basladım. Kusura bakmayin ama bu oyun bayar.Cünkü sonu var,milletin amacı ne,tamam 60 falan olmak,e 60 olanların amacı ne cz de np avlamak,nereye kadar peki,cz nin ne kadar kucuk bi alan oldugunun farkındasınız zaten.Bence sizde kasmayın,bu oyunun zevkli bir insan icin ömrü tas catlasın 4 ay. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ben ikisinide bir süre oynamıyacağım ailemle ilişkilerim çok kötüleşmeye başladı bu oyunlar yüzünden.en iyisi bırakmak ama o da okadar kolay birşey değil onuda artık yaparım 3-4 yıl sonra :D[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 DİEZ DEKİ ARKADAŞLAR eXtacy CLANI AÇILMIŞTIR HEPİNİZ DAVETLİSİNİZ CZ BİZİM WALLA PASO BOS KESİOZ SERWER GÖÇMEDEN ÖNCE BOWL KOLLECTOR KESTİK BİŞİY ÇIKMADI BİTEK SAMMAYA DOKUNAMIYOZ AMA 8-10 SAĞLAM ADAM KATILIRSA ONUDA KESERİZ İŞALLAH BEKLİYORUM ORK stx[signature][hline]-VE İBLİSLE TANRI BAHSE GİRDİ ATEŞ SENİ ÇAĞIRIYOR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar