gleamder Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Arkadaşlar başlamayı düşünenler yazsın!!![signature][hline]***Kontrollsüzz Güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir??*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Abi sen bu soruyu ciddi ciddimi soruyosun? Daha dün diezde thunderblast aldım yaaa : Yeni serverlardan nefret ediyorum,nereye kadar gidicek bu ya :D Buradan 10 kisi geciyosa bende gelirim.Diez de istedigim ortamı bulamadım acıkcası. [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 01 Aralık 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Türk milleti degilmiyiz ne cabuk gaza geliyoruz!! Gecelim,Pati yada Paticik diye bide klan kuralım,vuralım,kıralım :D Pati güzel klan ismi olur bu arada. [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 01 Aralık 2004 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 nerde bu yeni server ? ben neden göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Ya buzkirpisi geçirdin beni dieze afedersin dışkı gibin kaldım orda.Hoş ben kendim bi çevre yaptım da olmuyor böyle ya. Kalabalık bi guild lazım herhalükarda. Yeni servera geçen sayısı 10+ olursa ben de gelirim.Ama klan kuracağımıza söz verirseniz... :-P[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X] Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Tamam baba 8 olursak gecelim :D Ne olucaz insanmı orcmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ben = lindasha gelicem holy / heal olarak sanırm coder'da gelecek... ama adına konuşmak yanlış olur. [Bu mesaj caitiff tarafından 02 Aralık 2004 01:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Ben light mage olurum ırk ne olcak? Heycan yaptım bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Ork olak o zaman bu sefer. Devasal görünüm istiyorum artıkın :-P[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X] Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Pirader orc mage de cok bücür yaf:D gerci iyi kadın olmaktan kurtuluruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 İyi human oluruz senimi kırcaz :D Server acıldı ben baslıyorum. [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 02 Aralık 2004 03:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 nickleri de yazın buraya da. Gene human ettiniz beni ya ne diyeyim size. davul zurna mübarek... :-P[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X] Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Buzkirpisi Mage Su an maradon lvl 9 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Cesur-Human-lvl 12-Amazon[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X] Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Bladoril level O [ baslamadım daağa ] bende gectim humın olajam ama daha ne olcagıma karar veremedım mage mı assasınmı pofffdorok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Fire paper mage ol,kodummu oturt,kodularmi otur :D hicbiseye para harcamazsın en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recital Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 be bi süre diezden devam etcem :) daha yeni lvl 42 olmusum uğrasamam bidaha bastan baslamakla hep aynı hikaye yeni bisi yok bastan 3.kez kasmanın alemi yok hele bi 55-60 lvl olayım belki sonra[signature][hline]«««««Şeytan bile bir zamanlar bir melekti. Bense hiçbir zaman melek olmadım»»»»»» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Oda dogru aslında simdi geciyoruz buna,yeni bir server acıcaklar ona gecicez.ne bu ya.Ya icime hep kurt düsüren biri cıkmak zorundamı.30 olduk simdi dieze gerimi doncez.alalala.Ya git isine alanı seversen ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recital Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bunda kasmaya baslıyacaksınız sonra lvl 30-40 oldumu adamlar yeni bi server acarsa nolcak :)))) yine mi bırakcaksınız gelin diezden devam edelim PRaXTor Orc Mage lvl 4x[signature][hline]«««««Şeytan bile bir zamanlar bir melekti. Bense hiçbir zaman melek olmadım»»»»»» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Herkez geçiyorsa bende geçiyorum Drizzt_DoUrden Human Assassin bende daha yeni 49 olmuştum bi baktım estlanda adam kalmamış mecbur geçiyorum arkadaşlar[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murrat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bence bu server yeni diil arkadaşlar. adamlarda chitin gördüm şimdiden satıyorlardı. Birde savaş olmuş ve insanlar kazanmış gözüküyor(Oyuna girerken insan resmi çıkıyor.) yani bence serverin kralı olamayacaksan başlamanın anlamı yok diyorum. zaten oyun bi leveli geçince zevkli oluyor. sürekli yeni car açarak zevkini alamayız. sürekli pvm sıkıyor insanı. Haksız mıyım???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bende chitin gördüm ama satan adamlar artistlerdi kesin bi admin yer sölemiştir heriflere diezde mastah die bi herif vardı oda öleydi herife adminler spawn zamanını yerini sölüyolardı[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Lvl 14 ken abyss e gittim en az 100 kisi vardı.Chitin bulanda olmustur normal.Server sabah 4 gibi acıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 evet bende abyys gördüm full doluydu . millet vendorunda gem satıyodu , ama itemler newbie . bu arada konu dışı bişey sorayım , uniq itemler de gem lerden çıkıyo demi , mesela yeni server da keruri ring vardıda ..[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Hayır, kekuri ring bulabilirsen kekurikikekaka (yada öyle bisi)bugun görmek nasip oldu en sonunda :D ama baya güclü,daldım öldürdü :] ,6 saatte bir spawn oluyormus maradonda.Ondan cıkıyor.Yada dusuk lvlken kekuri lerden kes.Sansın varsa cıkarırsın.Diger uniq ler hakkında bilgim yok ama gem den degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar