trash_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 arkadaşlar benim bir sitem var. www.daniska.org sitede phpnuke 7.5 kurulu. sitede forum bölümüne girilince daha önceden giriş yapmama rağmen misafir olrak tanınıyorum (her üye için geçerli). siteye forumu yeniden kurdum ama düzeltemedim. lütfen yardım edin.[signature][hline]Trash_ www.odun.oldum.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 hatayı buldum ve düzelttim.... yinede herkese teşekkür ederim... bu arada siteye editor arıyorum, yardımcı olcak varsa beklerim..[signature][hline]Trash_ www.odun.oldum.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diomedes Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Güsel site dayanamadım üe oldum [ Xechelion ].arada bakarım siteye yazarım bişler.[signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN TABUTUMA SARI LACİVERT ÇİÇEKLER ATILACAKSA MEZAR TAŞIMDA "FENERBAHÇELİYDİ" YAZILACAKSA CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!! Pati Sözlük!!! Diomedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar