Sanguin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Başlık apaçık belli. Skinler hiç önemli değil, hiç olmasa da olur.Tek derdim elohell'den kurtulmak. 50 tl gibi bir ücret düşündüm. Dediğim gibi tek istediğim gold/plat olsun. Plat olursa daha iyi. Not : İstanbul'dayım. Gideriz internet cafeye beraber, şifreyi değiştiririm nakiti elden teslim ederim.
Akito Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Patide evden çıkacak adam bulamazsın.
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 50 tl ye niye biri satsin ki durum parasi bile etmez
Sanguin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 incdarkness said: 50 tl ye niye biri satsin ki durum parasi bile etmez Çünkü sıkılmıştır, oynamak istemiyordur. Bir durum olmuştur oynayamıyordur vs. Vardır illa birileri koskoca patide, yok mudur?
MArJiNaL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 ole bi id satan varsa eu west te varsa 70tl verim amacım piyasayi artirmak deil ben daha çok emek verdigini dusundugum içindir B)
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 silverda 20 liraya alıp oynadığım bi hesap var trde şu an gold 1 de 50 tl ye satsam %150 kar etmiş olucam ticari kafayla bakınca çok başarılı gözüküyor ama 50 tlye satmam o ayrı :p
Sanguin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 DoruK said: silverda 20 liraya alıp oynadığım bi hesap var trde şu an gold 1 de 50 tl ye satsam %150 kar etmiş olucam ticari kafayla bakınca çok başarılı gözüküyor ama 50 tlye satmam o ayrı :p Seni çapulcu seni! :) Silver 1 den golda çıkarken kaçar kaçar aldın lig puanlarını? Ciddi soruyorum çünkü bronze 1 de oynarken her galibyet/mağlubiyette 3-4 puan veriyordu veya indiriyordu.
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 haıtrlamıyorum valla ama 1. divisionlarda az puan geliyor onu biliyorum ilk kez westte silverdan golda çıkarırken de öyle olmuştu, plat V leri falan koyuyor karşıya bazen silverdan promote maçına girince. doğaldır
Sanguin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 DoruK said: haıtrlamıyorum valla ama 1. divisionlarda az puan geliyor onu biliyorum ilk kez westte silverdan golda çıkarırken de öyle olmuştu, plat V leri falan koyuyor karşıya bazen silverdan promote maçına girince. doğaldır Ya 3-4 puan alarak 100 paunı tamamlayıp üstüne best of 3 ü tamamlamak imkansız :S
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Elo_rating_system division 1 de gizli elonuz diger lig icin yeterli olmadikca 3-4 puan gelir ama gizli elonuzda yine 10 ar veya o anki duruma gore gelicek puan gelir
Sanguin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 incdarkness said: http://en.wikipedia.org/wiki/Elo_rating_system division 1 de gizli elonuz diger lig icin yeterli olmadikca 3-4 puan gelir ama gizli elonuzda yine 10 ar veya o anki duruma gore gelicek puan gelir Yani gizli Elo bir üst lig için yeterli olursa o zaman adam gibi puan vermeye başlıyor.. Hmm anlaşıldı. Peki % 100 olmasada ben SC2 de MMR (ELO) ratingini nelerin etkilediğini söyleyebilirim. LOL için bu faktörleri söyleyebilecek var mı?
Sanguin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Soruyu kendim cevaplayayım ---> win, winoğluwin başka faktör yok. UP ULAN
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Sanguin said: incdarkness said: http://en.wikipedia.org/wiki/Elo_rating_system division 1 de gizli elonuz diger lig icin yeterli olmadikca 3-4 puan gelir ama gizli elonuzda yine 10 ar veya o anki duruma gore gelicek puan gelir Yani gizli Elo bir üst lig için yeterli olursa o zaman adam gibi puan vermeye başlıyor.. Hmm anlaşıldı. Peki % 100 olmasada ben SC2 de MMR (ELO) ratingini nelerin etkilediğini söyleyebilirim. LOL için bu faktörleri söyleyebilecek var mı? takim ortalama elosu + - senin elo seklinde simdi gordum gec oldu pardon sdf
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 0 account kaç para ki lol da ? var mı ya da satış yoksa ücretsiz mi? sorayım dedim burdan:)
Sanguin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 lvl 30 account satılabilir sanırım. Çünkü lvl 30 a getirmek vakit alan birşey. Ancak içindeki skinler, açılan şampiyonlara göre fiyatı da değişir.
Öne çıkan mesajlar