Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wtb euw LOL gold/plat account

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başlık apaçık belli. Skinler hiç önemli değil, hiç olmasa da olur.Tek derdim elohell'den kurtulmak. 50 tl gibi bir ücret düşündüm.

Dediğim gibi tek istediğim gold/plat olsun. Plat olursa daha iyi.

Not : İstanbul'dayım. Gideriz internet cafeye beraber, şifreyi değiştiririm nakiti elden teslim ederim.
Mesaj tarihi:
incdarkness said:

50 tl ye niye biri satsin ki durum parasi bile etmez

Çünkü sıkılmıştır, oynamak istemiyordur. Bir durum olmuştur oynayamıyordur vs.

Vardır illa birileri koskoca patide, yok mudur?
Mesaj tarihi:
silverda 20 liraya alıp oynadığım bi hesap var trde

şu an gold 1 de 50 tl ye satsam %150 kar etmiş olucam ticari kafayla bakınca çok başarılı gözüküyor

ama 50 tlye satmam o ayrı :p
Mesaj tarihi:
DoruK said:

silverda 20 liraya alıp oynadığım bi hesap var trde

şu an gold 1 de 50 tl ye satsam %150 kar etmiş olucam ticari kafayla bakınca çok başarılı gözüküyor

ama 50 tlye satmam o ayrı :p

Seni çapulcu seni! :)

Silver 1 den golda çıkarken kaçar kaçar aldın lig puanlarını? Ciddi soruyorum çünkü bronze 1 de oynarken her galibyet/mağlubiyette 3-4 puan veriyordu veya indiriyordu.
Mesaj tarihi:
haıtrlamıyorum valla ama 1. divisionlarda az puan geliyor onu biliyorum ilk kez westte silverdan golda çıkarırken de öyle olmuştu, plat V leri falan koyuyor karşıya bazen silverdan promote maçına girince. doğaldır
Mesaj tarihi:
DoruK said:

haıtrlamıyorum valla ama 1. divisionlarda az puan geliyor onu biliyorum ilk kez westte silverdan golda çıkarırken de öyle olmuştu, plat V leri falan koyuyor karşıya bazen silverdan promote maçına girince. doğaldır

Ya 3-4 puan alarak 100 paunı tamamlayıp üstüne best of 3 ü tamamlamak imkansız :S
Mesaj tarihi:
incdarkness said:

http://en.wikipedia.org/wiki/Elo_rating_system

division 1 de gizli elonuz diger lig icin yeterli olmadikca 3-4 puan gelir ama gizli elonuzda yine 10 ar veya o anki duruma gore gelicek puan gelir

Yani gizli Elo bir üst lig için yeterli olursa o zaman adam gibi puan vermeye başlıyor.. Hmm anlaşıldı.

Peki % 100 olmasada ben SC2 de MMR (ELO) ratingini nelerin etkilediğini söyleyebilirim. LOL için bu faktörleri söyleyebilecek var mı?
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Sanguin said:

incdarkness said:

http://en.wikipedia.org/wiki/Elo_rating_system

division 1 de gizli elonuz diger lig icin yeterli olmadikca 3-4 puan gelir ama gizli elonuzda yine 10 ar veya o anki duruma gore gelicek puan gelir

Yani gizli Elo bir üst lig için yeterli olursa o zaman adam gibi puan vermeye başlıyor.. Hmm anlaşıldı.

Peki % 100 olmasada ben SC2 de MMR (ELO) ratingini nelerin etkilediğini söyleyebilirim. LOL için bu faktörleri söyleyebilecek var mı?

takim ortalama elosu + - senin elo seklinde
simdi gordum gec oldu pardon sdf
Mesaj tarihi:
lvl 30 account satılabilir sanırım. Çünkü lvl 30 a getirmek vakit alan birşey. Ancak içindeki skinler, açılan şampiyonlara göre fiyatı da değişir.
  • Yeni Oluştur...