Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wtb euw LOL gold/plat account

Sanguin

Öne çıkan mesajlar

Başlık apaçık belli. Skinler hiç önemli değil, hiç olmasa da olur.Tek derdim elohell'den kurtulmak. 50 tl gibi bir ücret düşündüm.

Dediğim gibi tek istediğim gold/plat olsun. Plat olursa daha iyi.

Not : İstanbul'dayım. Gideriz internet cafeye beraber, şifreyi değiştiririm nakiti elden teslim ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

silverda 20 liraya alıp oynadığım bi hesap var trde

şu an gold 1 de 50 tl ye satsam %150 kar etmiş olucam ticari kafayla bakınca çok başarılı gözüküyor

ama 50 tlye satmam o ayrı :p

Seni çapulcu seni! :)

Silver 1 den golda çıkarken kaçar kaçar aldın lig puanlarını? Ciddi soruyorum çünkü bronze 1 de oynarken her galibyet/mağlubiyette 3-4 puan veriyordu veya indiriyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

haıtrlamıyorum valla ama 1. divisionlarda az puan geliyor onu biliyorum ilk kez westte silverdan golda çıkarırken de öyle olmuştu, plat V leri falan koyuyor karşıya bazen silverdan promote maçına girince. doğaldır

Ya 3-4 puan alarak 100 paunı tamamlayıp üstüne best of 3 ü tamamlamak imkansız :S
Sosyal ağlarda paylaş

incdarkness said:

http://en.wikipedia.org/wiki/Elo_rating_system

division 1 de gizli elonuz diger lig icin yeterli olmadikca 3-4 puan gelir ama gizli elonuzda yine 10 ar veya o anki duruma gore gelicek puan gelir

Yani gizli Elo bir üst lig için yeterli olursa o zaman adam gibi puan vermeye başlıyor.. Hmm anlaşıldı.

Peki % 100 olmasada ben SC2 de MMR (ELO) ratingini nelerin etkilediğini söyleyebilirim. LOL için bu faktörleri söyleyebilecek var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Sanguin said:

incdarkness said:

http://en.wikipedia.org/wiki/Elo_rating_system

division 1 de gizli elonuz diger lig icin yeterli olmadikca 3-4 puan gelir ama gizli elonuzda yine 10 ar veya o anki duruma gore gelicek puan gelir

Yani gizli Elo bir üst lig için yeterli olursa o zaman adam gibi puan vermeye başlıyor.. Hmm anlaşıldı.

Peki % 100 olmasada ben SC2 de MMR (ELO) ratingini nelerin etkilediğini söyleyebilirim. LOL için bu faktörleri söyleyebilecek var mı?

takim ortalama elosu + - senin elo seklinde
simdi gordum gec oldu pardon sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...