Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi FTP Programi?

ATOMKARINCA

Öne çıkan mesajlar

said:
Zed, 16 July 2003 12:27 tarihinde demiş ki:
smartftp kullanıyorum. ftp programının iyi kötü nesi olur ki? işimi görüyo. ayrıca beleş.[hline]

ayni anda birden fazla servera baglanabilme, baglanti koptugunda uploada kaldigi yerden devam edebilme yada kullanim kolayliklari gbi..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll
llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll
.ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı.
Sosyal ağlarda paylaş

ehe zaten o özellikleri yoksa ftp clientı demem bile ben ona :)
bisürü servera bağlanabilme, downloada kaldığı yerden devam edebilme (bu daha çok serverla ilgili), fxp (bu da öyle), favoriler, txt dosyalarını indirmeden editleme, şunları download et, bunları upload et falan diye schedule hazırlama, bağlantıyı sürekli açık tutma, vs.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
sanırsam mantıksız bir soru soruyorum ancak benim derdim ftp ile ethernet kablosundan upload yaparken tek parça halinde olsa 10 dakika'da upload edeceğim şeyi, her dosyayı tek tek kontrol ettiği için 30 dakika'da upload etmesi. Her dosyaya arasında kısacık duraksama anları olması ftp'de tabii ki normal ancak bu konuda özellikle başarılı ve o ara süreleri minimuma indirebilen üstünlükte bir program tavsiyeniz olabilir mi?[signature][hline]shotokan kedisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...