ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Hangi FTP programini kullaniyorsunuz? Size gore +'lari ve -'leri nelerdir?[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 smartftp kullanıyorum. ftp programının iyi kötü nesi olur ki? işimi görüyo. ayrıca beleş.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 evet smart hoş tasarımı ve işlevselliği ile güzel bence. Ama cogu zaman Ws Ftp kullaniyorum, ufak program felan, hızlı.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 said: Zed, 16 July 2003 12:27 tarihinde demiş ki: smartftp kullanıyorum. ftp programının iyi kötü nesi olur ki? işimi görüyo. ayrıca beleş.[hline] ayni anda birden fazla servera baglanabilme, baglanti koptugunda uploada kaldigi yerden devam edebilme yada kullanim kolayliklari gbi..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 ehe zaten o özellikleri yoksa ftp clientı demem bile ben ona :) bisürü servera bağlanabilme, downloada kaldığı yerden devam edebilme (bu daha çok serverla ilgili), fxp (bu da öyle), favoriler, txt dosyalarını indirmeden editleme, şunları download et, bunları upload et falan diye schedule hazırlama, bağlantıyı sürekli açık tutma, vs.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mydonose Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 walla ben yıllar yılı cute ftp kullanıyorum. + sı - si nedir bilmem ama beni götürüyo:_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 smart ftp'ye göre basit kalır ama ben basitliği daha çok seviyorum; tasarım çok da önemsenmediği için hoşuma gidiyor: ws_ftp_le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 sanırsam mantıksız bir soru soruyorum ancak benim derdim ftp ile ethernet kablosundan upload yaparken tek parça halinde olsa 10 dakika'da upload edeceğim şeyi, her dosyayı tek tek kontrol ettiği için 30 dakika'da upload etmesi. Her dosyaya arasında kısacık duraksama anları olması ftp'de tabii ki normal ancak bu konuda özellikle başarılı ve o ara süreleri minimuma indirebilen üstünlükte bir program tavsiyeniz olabilir mi?[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 cuteftp..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 FileZilla kullanıyorum ben[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ftp browser olarak flashfxp, ftp server için ise serv-u...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bedava ve hizli oldugu icin WS FTP lite.. hatta bazen tek dosya felan yollayacaksam cmd'den de atiyorum..[signature][hline]Bak Abuzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 smartftp.. gusel tek sorunum en başta bi ipnmin yanına / koymuşum her açtığımda o / var :)))[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Zed, 16 Temmuz 2003 10:35 tarihinde demiş ki: ...txt dosyalarını indirmeden editleme... indirmeden editlemeyi de ik defa duyuyorum, nasil oluyor o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 gftp, securefx sunucu olarak ise tabii ki de vsftpd[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 tek kelime cuteftp pro ssh la super[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 core ftp ücretsiz, hızlı, bol hatalı.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Cute FTP kullaniyordum eskiden beri hic vazgecmedim hala onu kullaniyorum.[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar